Farver skabt af Flügger til Eilersen

Når Eilersen og Flügger går sammen, går din bolig op i en højere enhed

Et rum i harmoni er et rum, hvor møbeldesign og vægfarver passer sammen. Dét rum er Eilersen og Flügger gået sammen om at skabe, så du kan få det hjemme hos dig selv. 

Tre vægfarver 

Sammen har vi udviklet tre vægfarver, der er skabt specifikt til Eilersen design. De tre farver hedder: 

  • Eilersen Como
  • Eilersen Antwerpen
  • Eilersen Genéve

De er udviklet og nøje udvalgt til at skabe det perfekte match mellem møbeldesign og vægfarve i dit hjem.

Farverne kan ses og købes i alle Flügger forretninger, og du kan få Como, Antwerpen og Genéve i stort set alle vores forskellige typer af maling. 

De tre Eilersen farver

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Toneskift fra rum til rum

Vil du gerne have toneskift fra rum til rum i harmonisk forløb, skal du sikre dig, at farveforskellene er markante nok til, at de kan ses.

Tips & tricks

Pigment i mørke farver

Når du maler med mørke kulører, er det vigtigt, at du får vendt pigmenterne samme vej. Når du er færdig med en væg, tager du din rulle og kører væggen over i samme retning, fx oppefra og ned (ikke op og ned). De mørke pigmenter er nemlig langt mere tydelige end de lyse, og på den måde får du en ensartet overflade uden ’baner’ i malingen 
Malet væg i farven Dove Feather med store vinduer

Indefarver

120 farver til hjemmet

Med 120 indefarver kan det være svært at vælge. Få overblikket over de forskellige farvekategorier i vores indendørs farvekort her.
Svane_eco_promo

Vælg miljømærket maling

Kig efter EU-blomsten eller Svanemærket næste gang du handler ind til dit maleprojekt. Det er nemlig godt for både dig og miljøet.
Kig gennem et sommerhus ud til terassen

Indefarver

Gør din bolig til et naturligt åndehul

Farvesammensætning er svært, og derfor ender det ofte med hvid på væggen. Læs hvordan du kan skabe et farverigt hjem inspireret af naturen.
Tre pensler med de tre Verpan farver

Verpan farver

Farver og former i smuk forening

Designeren Verner Panton ville i 2016 være fyldt 90 år. I den forbindelse har vi i samarbejde med Verpan udviklet 3 nye vægfarver inspireret af Verner Pantons arbejde. 
Eilersen_promo

Eilersen farvepalet - farver til fremtiden

Vi har endnu engang samarbejdet med møbeldesignbrandet Eilersen og skabt 3 nye fantastiske farver til Eilersen farvepaletten.