Grønne farver

5 grønne farver som gør sig godt på væggen.

Grøn har en evne til at tiltrække øjet og skabe ro i rummet. Den får os til at sanse referencer til naturen. Det er en meget ærlig og ægte farve, som ligger mellem koldt og varmt. 

Grøn er god til at binde kulører sammen – fx går grønt fantastisk sammen med en grå farve. En meget mørk grøn kan suppleres af en skarpere farve.

De fleste grønne farver står flot til både mørke og lyse træsorter samt metaller som kobber, messing og stål. 

Grønne farver
Grønne farver
1

Eilersen Antwerpen

En grøn farve med noter af blå. En farve der er valgt som match til de mange smukke polstringer Eilersen byder på. Denne står især flot til de lyse polstringer – hvide og sart grå.

2

English mist

Drømmer du om at være tæt på kyst og natur? Så rammer denne grønne lige ned i dine ønsker. Den lyser rummet op og har en friskhed over sig, uden at være anmassende.

3

Wegner Opal

Denne nuance er mørk og klar. Den minder os om det grønne skær, man finder i opalstenen. Den fungerer perfekt med de gyldne metaller, bløde overflader og mørke træsorter. 

4

Take a break IN-776

Denne grønne bærer nuancer af gult. Det vil sige, at den har en sprødhed og friskhed over sig. Til trods for dens farvemæthed så kan denne grønne stadig anvendes til store flader, fordi den er dæmpet og ikke klar grøn.

5

Vineyard no. 61

Denne farve kommer fra det stilhistorisk farvekort, som vi har udarbejdet sammen med Nationalmuseet. Den repræsenterer noget klassisk og historisk. Den fungerer i mange sammenhæng og i forskellige arkitektoniske former. Et stilfuldt valg.

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Tips & Tricks

Kanter

Brug en pensel langs kanterne og en lille rulle bagefter så tæt på kanten som muligt for at mindske den synlige penselstruktur.

Tips & Tricks

Ruller

Du skal vælge din malerulle ud fra det underlag, du skal male på: Skal du male en væg med struktur, fx savsmuldstapet, kan du vælge en grovere rulle, der smører mere maling på væggen. Hvis du skal male på glat filt eller væv, er en rulle med finere finish bedre for at opnår en glattere struktur.

Farveinspiration

Antracitgrå: Mørkegrå farve til hjemmet

Antracit er den perfekte mørkegrå farve til hjemmet. Ikke så delikat og sart som hvid, knap så hård og opslugende som sort.
Grå farver

Farveinspiration

Grå farver til hjemmet

Grå er et fantastisk alternativ til den hvid væg, da den ofte giver rummet lidt mere kant og personlighed. Vi har samlet 5 bud på, hvilken grå du skal vælge.

INDEFARVER

Tidens populære farver

Med "Tidens farver" fra vores nye indendørs farvekort giver vi vores bud på 20 helt unikke farver til hjemmet..
Blå farver

FARVEINSPIRATION

Blå farver

Kongelig og kostbar. Den er bare nogle af ordene som kan bruges til at beskrive farven blå. Se 5 bud på blå farver til stuen her.
Farven Seacliff

INDEFARVER

Farveinspiration: Maling af en enkelt væg

Vil du gerne male en væg i en anden farve, eller er du klar til at eksperimentere endnu mere med farver og tapet? Find farveinspiration til boligen her.