Kombiner tapet og farver i børneværelset

Mangler du inspiration til børneværelset? Her har vi samlet 4 forskellige forslag til, hvordan tapet og farver kan komplementere hinanden.

Med vores lancering af tapetkollektionen Little World til børn har vi nu et stort sortiment af både maling og tapet, som er perfekt til børneværelset.

Kombinationen af farver og tapet skaber et kreativt miljø for husets mindste, og herunder giver vi dig 4 flotte kombinationer. Få et overblik over de forskellige produkter, du skal bruge med vores tjeklister.

Flere artikler

Tips & Tricks

Slidstærk maling til børneværelset

Vælg en slidstærk maling til børneværelsets vægge, som kan holde til al den sjove børneleg. Flutex 10 er robust nok til at kunne modstå noget slitage, og du kan vaske på den, uden at ødelægge udseendet

Tips & Tricks

Pigment i mørke farver

Når du maler med mørke kulører, er det vigtigt, at du får vendt pigmenterne samme vej. Når du er færdig med en væg, tager du din rulle og kører væggen over i samme retning, fx oppefra og ned (ikke op og ned). De mørke pigmenter er nemlig langt mere tydelige end de lyse, og på den måde får du en ensartet overflade uden ’baner’ i malingen

Tapet

Little World - hvad drømmer du om?

Velkommen til en verden, hvor fantasi og virkelighed smelter sammen. Se billeder fra den nye tapetkollektion "Little World" og læs om designeren bag.

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finder du tapeter, som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke.

Videoguide

Fjern gammelt tapet fra væggen

Fjern let den gamle tapet fra væggen, så din bolig er klar til sit nye look.

Videoguide

Opsætning af tapet

I vores video demonstrerer vi, hvordan du let sætter tapet op.