Få maritim East Coast-stil i dit hjem

East coast-stilen med det maritime look med beige, blå og røde farver er en hyldest til den nordøst-amerikanske natur og kultur med naturlige lyse nuancer og pasteller.

På billedet har vi skabt East Cost-stemning med tre lyse og maritime tapeter fra vores Nordic Home kollektion, som oser af sommerstemning og nostalgi.

Skab et stilsikkert, roligt udtryk, der harmonerer både inde og ude, ved f.eks. at sætte tapet op på en enkelt væg. Mal øvrige vægge en nedtonet farve, der passer med tapetet og forener hjemmet. 

Sådan skaber du East Cost-stemning

East Coast-stilen blander forskelligt for at skabe den rolige, maritime stemning:
  • Rå naturmaterialer
  • Legesyge mønstre og lyse strandfarver 
  • Med beige og blå toner tilsat lidt rødt er du godt på vej
Vores robuste Flutex 7 har egenskaber, der passer godt til East Coast-stilen. Når du kigger på en væg malet med Flutex 7, vil du nemlig se præcis den samme mathed, uanset fra hvilken vinkel du ser væggen.

Videoguide: Sådan sætter du tapet op

Entré med stribet tabet og et skib

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Pigment i mørke farver

Når du maler med mørke kulører, er det vigtigt, at du får vendt pigmenterne samme vej. Når du er færdig med en væg, tager du din rulle og kører væggen over i samme retning, fx oppefra og ned (ikke op og ned). De mørke pigmenter er nemlig langt mere tydelige end de lyse, og på den måde får du en ensartet overflade uden ’baner’ i malingen 

Tips & tricks

Mellemmaling under mørke farver

Det kan være en god ide at male med mellemmaling, inden du maler med en mørk farve. Ofte er det nødvendigt, fordi en mellemmaling i den rette farve gør, at den mørke malings dækkeevne bliver bedre. Om det er nødvendigt i dit projekt, kan vi rådgive dig om i butikken 
WegnerKhaki2

Indefarver

Originale Wegner-farver

Originale Wegner-farver til både møbler og vægge. Farverne er skabt i samarbejde med møbelproducent Getama og Hans J. Wegners tegnestue.

Malet væg i farven Dove Feather med store vinduer

Indefarver

120 farver til hjemmet

Med 120 indefarver kan det være svært at vælge. Få overblikket over de forskellige farvekategorier i vores indendørs farvekort her.
Svane_eco_promo

Vælg miljømærket maling

Kig efter EU-blomsten eller Svanemærket næste gang du handler ind til dit maleprojekt. Det er nemlig godt for både dig og miljøet.
Kig gennem et sommerhus ud til terassen

Indefarver

Gør din bolig til et naturligt åndehul

Farvesammensætning er svært, og derfor ender det ofte med hvid på væggen. Læs hvordan du kan skabe et farverigt hjem inspireret af naturen.
Eilersen_promo

Eilersen farvepalet - farver til fremtiden

Vi har endnu engang samarbejdet med møbeldesignbrandet Eilersen og skabt 3 nye fantastiske farver til Eilersen farvepaletten.