Nordic Compositions

En mangfoldig og kontrastfyldt tapetkollektion fra Fiona, der bindes sammen af farver fra den nordiske natur. Den perfekte kollektion til at udtrykke din personlige stil i hjemmet.

Tapetkollektionen Nordic Compositions

Inden forfatteren skriver en roman, inden kunstneren former en skulptur, inden instruktøren sætter et teaterstykke op – så er der brug for en komposition. En idé om, hvordan værket skal hænge sammen.

Sådan er det også, når vi kreerer en ny tapetkollektion. De mange tapeter skal tilsammen udgøre noget fuldendt. Ikke nødvendigvis noget perfekt, men noget som fortæller en historie.

Kontrast

Vores arbejde har resulteret i en mangfoldig kollektion fyldt med kontraster. 

Du finder tapeter som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke. 

Men i kollektionen vil du også opdage, hvordan disse kontraster bindes sammen af særlige farver inspireret af den nordiske natur.

Nordens natur og farver

Designeren bag kollektionen Teija Bruhn henter sin inspiration fra naturen – og særligt de farverige, korte sæsoner, som kendetegner Norden.

Her dominerer forskellige farver på skift. Fra de kølige og bløde farver om vinteren til de mange eksplosive farver vi nyder i foråret, sommeren og efteråret.

Den skiftende farvepalet finder man også i Nordic Compositions. 

Her er lagt stor vægt på at sammensætte en farveskala, som er behagelig for øjet, men hvor der samtidig både er plads til afdæmpede og kraftigere farver – ligesom i naturen.

Dit hjem er dit værk

I Nordic Compositions finder du en vigtig inspirationskilde til din egen personlige komposition til hjemmet. 

En komposition, som ikke behøver at være perfekt, men som vigtigst af alt udtrykker dig.

Fakta om kollektionen

  • Designer: Teija Bruhn. Svensk designer med rødder i det nordligste Finland. 
  • Designs: Kollektionen består af 6 designs: Delicate Fern, Whispering Branch, Diva, Nordic Baroque, Intermezzo, In Bloom. I alt 40 tapeter. 
  • Pris pr. rulle: Fra DKK 569,- 

Se alle Nordic Composition tapeter

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Tapetkollektion

DETALEs første tapetkollektion

EDGE er en klassisk tapetkollektion krydret med tydeligt DETALE DNA

Kreativ effektmaling, indfarvet spartelmasse, tapet og gulvprodukt

DETALES-produkter inspirerer til en kreativ og legende proces og giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dit hjem.

Inspiration og farver til køkkenet

Vores tre farver ”English Mist”, Embassy Grey” og "Modernisme Grå no. 32" er oplagte farver til et køkken, der både skal kunne rumme lækkert interiør, arbejdsglæde og ro.

KABRIC Floor er et nyt unikt produkt fra DETALE

Tekstur og personlighed er garanteret, uanset om du vil ændre eksisterende overflader eller skabe helt nye gulve derhjemme.

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og smukke klassiske tapeter fra vores arkiver. De er alle inspireret fra diverse kunsthistoriske perioder – fra Rokoko til Art Noveau.

Indefarver

Skab harmoni mellem væg og træværk i din bolig

Tre gode bud på, hvordan du med maling skaber et harmonisk hjem ved at farve væg og træværk i din bolig.

INDEFARVER

Badeværelse før og efter

Maling i nye farver på badeværelset er en god investering.