Eilersen farvepalet - farver til fremtiden

De 3 næste Eilersen farver er endelig klar. Sammen med farverne fra det første samarbejde udgør de Eilersen Colour Collection – en farvepalet med 6 fantastiske farver, der kan kombineres efter eget ønske.

3 nye farver: Eilersen Nairobi, Eilersen Stockholm og Eilersen Toulouse

Eilersen

Skabelsen af en farvepalet

I Flügger har vi endnu engang samarbejdet med det eksklusive møbeldesignbrand Eilersen om 3 nye smukke farver.

Før vi begyndte, var vi og Eilersen enige om 2 vigtige krav til de nye farver:

Resultatet blev Eilersen Stockholm, Eilersen Nairobi og Eilersen Toulouse.

Farver for fremtiden

Skabt på baggrund af både Eilersens DNA og den historiske erfaring med farver som Flügger har, repræsenterer farverne både det klassiske såvel som det moderne farvevalg.

PR manager i Flügger, Lone Kisbye fortæller:


"Vi har sammen med Eilersen skabt 3 nye vægfarver. Med deres underspillede toner står de smukt med de 3 tidligere Eilersen farver, og nu består Eilersen paletten af 6 klassiske kulører. Det er en stor tilfredsstillelse, at vi sammen med en professionel partner fra designbranchen, kan skabe helhed i rummet, så interiør og væg lever i en samhørighed og giver en langt større rumoplevelse." - forklarer hun.
  • Eilersen Stockholm er så lys grå, at den næsten synes hvid – eller gør den? For selvom Eilersen Stockholm er lys og sart, så giver den en stærk kulisse til hvidt interiør, ligesom den også fungerer som en knap så voldsom kontrast til den lidt mørkere indretning. Inspireret af byen Stockholms nordiske stil, de smukke hvide skibe i kanalerne og vandets glitrende effekt på byens bygninger. 
  • Eilersen Nairobi tilfører endnu en smuk mørk farve til Eilersen-paletten. En mørk gråbrun med en undertone af grøn, der henter sin inspiration fra den rå, utæmmede og støvede afrikanske natur. Farven skaber en flot ramme til den ofte lyse boligindretningsstil i Norden.
  • Eilersen Toulouse er en grå med et glimt af lavendel. Den kan beskrives som værende på én gang delikat og luftig - og så alligevel markant og iøjnefaldende. Et sikkert valg, som skaber en dejlig ro og atmosfære i hjemmet.
Eilersen_farver
Eilersen Stockholm (tv.), Eilersen Toulouse (midt.) og Eilersen Nairobi (th.) 

Oplev selv farverne

Selvom hver af de 3 farver er inspireret af forskellige steder i verden, så er de alle skabt med det samme formål; at fungere som perfekte kulisser for Eilersens smukke designs. Og det lever de op til. 

Er du lige så vild med Eilersen farvepaletten, som vi er? Så kig ind i din lokale Flügger farver, hvor du kan få tonet de 6 Eilersen farver til dit hjem.

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Ruller

Du skal vælge din malerulle ud fra det underlag, du skal male på: Skal du male en væg med struktur, fx savsmuldstapet, kan du vælge en grovere rulle, der smører mere maling på væggen. Hvis du skal male på glat filt eller væv, er en rulle med finere finish bedre for at opnår en glattere struktur.

Tips & tricks

Kanter

Brug en pensel langs kanterne og en lille rulle bagefter så tæt på kanten som muligt for at mindske den synlige penselstruktur.
Gron_samlet

Farveinspiration

Grønne farver

De fleste grønne farver står flot til både mørke og lyse træsorter samt metaller som kobber, messing og stål. 
Blaa_samlet

Farveinspiration

Blå farver

Blå er en gammel, kostbar kulør og én af de mest populære farver i indretningen. Se 5 nuancer af blå her.
Mand der hiver malertape af en væg

Videoguide

Lav skarpe kanter med tape

Få helt skarpe kanter, når du maler.
Mand der maler væg med rulle og teleskopskaft

Videoguide

Mal væg og loft: Sådan gør du

Få gode tips til malerteknik og -proces i vores video her.
hvid_samlet

Få mere at vide

Hvide farver

Få et overblik over de forskellige nuancer af hvid, og hvad de hver især kan.