Sommerfarver til din stue

Vi har samlet vores bud på stilsikre og æstetiske sommerfarver til stuen, soveværelset, køkkenet m.m. - se mere her.

Sådan kan du bruge farverne i din stue

Den grønne væg giver en stemning af natur, ro og kærlighed til det levende grønne. Det er en super cool farvesætning, hvis du ønsker at bringe de mange grønne planter i spil ved hjælp af maling. Den grønne farve står også godt til alt det grå, vi omgiver os med for tiden, og giver fx en grå sofa en lidt mere interessant plads i indretningen. 

Den syrenfarvet er blød og nærmest med et strejf af nostalgi - den måde at bruge paletten på er udpræget feminin med et strejf af seriøsitet og noget klassisk. Den feminine væg tøjles af de øvrige neutrale farver i rummet, og du kan med fordel gøre den mere maskulin og klassisk ved at tilføre træsorter og grønt interiør. 

Hvis du forelsker dig i paletten, så brug farverne på kryds og tværs. Vi har sørget for, at farverne klæder hinanden, uanset om du vælger en grøn væg, grå sofa, syren keramik eller en helt anden fordeling af farverne. 

Afprøv evt. farverne på dine vægge med en farveprøve, hvis du er i tvivl. Du kan købe farveprøver i din lokale Flügger farver.

Alternativt kan du finde dine yndlingsfarver og se dem på væggen med vores farvevælger.

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Udluftning

Sørg for god udluftning under og efter malerarbejdet. De første par uger, efter værelset er blevet malet, er det en god ide med daglig udluftning.

Tips & tricks

Køligt og stramt udtryk

Kan du lide fornemmelsen af renhed og stringens, så er den kølige skala din hjemmebane. Glem alt om råhvid, modehvid og andre lune klassikere, og vælg i stedet smukke og stilrene sølvtoner indenfor.

Vil du gerne have toneskift fra rum til rum i harmonisk forløb, skal du sikre dig, at farveforskellene er markante nok til, at de kan ses.
WegnerKhaki2

Indefarver

Originale Wegner-farver

Originale Wegner-farver til både møbler og vægge. Farverne er skabt i samarbejde med møbelproducent Getama og Hans J. Wegners tegnestue.

Graa_samlet

Grå farver

Vi har samlet 5 bud på en flot grå farve til dit rum.
Gron_samlet

Farveinspiration

Grønne farver

De fleste grønne farver står flot til både mørke og lyse træsorter samt metaller som kobber, messing og stål. 
Blaa_samlet

Farveinspiration

Blå farver

Blå er en gammel, kostbar kulør og én af de mest populære farver i indretningen. Se 5 nuancer af blå her.
Wegner_stol_orange_1600x900

Månedens fokus

Prestigefyldt designpris til gyngestolen "Nøglehullet" 

Getama's relancering af gyngestolen "Nøglehullet" i samarbejde med Flügger har ramt plet.

Find din nærmeste Flügger butik

map