Sommerfarver til din stue

Vi har samlet vores bud på stilsikre og æstetiske sommerfarver til stuen, soveværelset, køkkenet m.m. - se mere her.

Sådan kan du bruge farverne i din stue

Den grønne væg giver en stemning af natur, ro og kærlighed til det levende grønne. Det er en super cool farvesætning, hvis du ønsker at bringe de mange grønne planter i spil ved hjælp af maling. Den grønne farve står også godt til alt det grå, vi omgiver os med for tiden, og giver fx en grå sofa en lidt mere interessant plads i indretningen. 

Den syrenfarvet er blød og nærmest med et strejf af nostalgi - den måde at bruge paletten på er udpræget feminin med et strejf af seriøsitet og noget klassisk. Den feminine væg tøjles af de øvrige neutrale farver i rummet, og du kan med fordel gøre den mere maskulin og klassisk ved at tilføre træsorter og grønt interiør. 

Hvis du forelsker dig i paletten, så brug farverne på kryds og tværs. Vi har sørget for, at farverne klæder hinanden, uanset om du vælger en grøn væg, grå sofa, syren keramik eller en helt anden fordeling af farverne. 

Afprøv evt. farverne på dine vægge med en farveprøve, hvis du er i tvivl. Du kan købe farveprøver i din lokale Flügger farver.

Alternativt kan du finde dine yndlingsfarver og se dem på væggen med vores farvevælger.

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Udluftning

Sørg for god udluftning under og efter malerarbejdet. De første par uger, efter værelset er blevet malet, er det en god ide med daglig udluftning.

Tips & tricks

Skarpe kanter

Vil du have skarpe kanter, når du maler med flere farver på væggen, gør du sådan: mal baggrundsfarven oven på malertapens kanter, inden du maler den valgte farve ovenpå. Så forhindrer du, at den farvede maling ryger ind under tapen og giver ujævne kanter.

Mørkegrå antracit

Farveinspiration

Antracitgrå: Mørkegrå farve til hjemmet

Antracit er den perfekte mørkegrå farve til hjemmet. Ikke så delikat og sart som hvid, knap så hård og opslugende som sort. 
Graa_samlet

Grå farver

Vi har samlet 5 bud på en flot grå farve til dit rum.
Gron_samlet

Farveinspiration

Grønne farver

De fleste grønne farver står flot til både mørke og lyse træsorter samt metaller som kobber, messing og stål. 
Blaa_samlet

Farveinspiration

Blå farver

Blå er en gammel, kostbar kulør og én af de mest populære farver i indretningen. Se 5 nuancer af blå her.
WegnerKhaki2

Indefarver

Originale Wegner-farver

Originale Wegner-farver til både møbler og vægge. Farverne er skabt i samarbejde med møbelproducent Getama og Hans J. Wegners tegnestue.