Sommerfarver til din stue i 2017

Vi har samlet vores bud på stilsikre og æstetiske sommerfarver til stuen, soveværelset, køkkenet m.m. - se mere her.

Sådan kan du bruge farverne i din stue

Den grønne væg giver en stemning af natur, ro og kærlighed til det levende grønne. Det er en super cool farvesætning, hvis du ønsker at bringe de mange grønne planter i spil ved hjælp af maling. Den grønne farve står også godt til alt det grå, vi omgiver os med for tiden, og giver fx en grå sofa en lidt mere interessant plads i indretningen. 

Den syrenfarvet er blød og nærmest med et strejf af nostalgi - den måde at bruge paletten på er udpræget feminin med et strejf af seriøsitet og noget klassisk. Den feminine væg tøjles af de øvrige neutrale farver i rummet, og du kan med fordel gøre den mere maskulin og klassisk ved at tilføre træsorter og grønt interiør. 

Hvis du forelsker dig i paletten, så brug farverne på kryds og tværs. Vi har sørget for, at farverne klæder hinanden, uanset om du vælger en grøn væg, grå sofa, syren keramik eller en helt anden fordeling af farverne. 

Afprøv evt. farverne på dine vægge med en farveprøve, hvis du er i tvivl. Du kan købe farveprøver i din lokale Flügger farver.

Alternativt kan du finde dine yndlingsfarver og se dem på væggen med vores farvevælger.

Flere artikler

Blå vægge og karme

Indefarver

Skab harmoni mellem væg og træværk i din bolig

Tre gode bud på, hvordan du med maling skaber et harmonisk hjem ved at farve væg og træværk i din bolig.

Tips & tricks

Udluftning

Sørg for god udluftning under og efter malerarbejdet. De første par uger, efter værelset er blevet malet, er det en god ide med daglig udluftning.
Stue malet i farven Antwerpen

Farveinspiration

Farver skabt af Flügger til Eilersen

Møbeldesign og farver smelter sammen i en skøn kombination.
Tre pensler med de tre Verpan farver

Verpan farver

Farver og former i smuk forening

Designeren Verner Panton ville i 2016 være fyldt 90 år. I den forbindelse har vi i samarbejde med Verpan udviklet 3 nye vægfarver inspireret af Verner Pantons arbejde. 
Kig gennem et sommerhus ud til terassen

Indefarver

Gør din bolig til et naturligt åndehul

Farvesammensætning er svært, og derfor ender det ofte med hvid på væggen. Læs hvordan du kan skabe et farverigt hjem inspireret af naturen.

Tips & tricks

Køligt og stramt udtryk

Kan du lide fornemmelsen af renhed og stringens, så er den kølige skala din hjemmebane. Glem alt om råhvid, modehvid og andre lune klassikere, og vælg i stedet smukke og stilrene sølvtoner indenfor.

Vil du gerne have toneskift fra rum til rum i harmonisk forløb, skal du sikre dig, at farveforskellene er markante nok til, at de kan ses.
Malet væg i farven Dove Feather med store vinduer

Indefarver

120 splinternye farver til hjemmet

Med 120 nye indefarver kan det være svært at vælge. Få overblikket over de forskellige farvekategorier i vores nye indendørs farvekort her.

Find din nærmeste Flügger butik

map