Kreativ effektmaling, indfarvet spartelmasse, tapet og gulvprodukt

Gør-det-selv med DETALE CPH

I Flügger er vi glade for at kunne tilbyde lækre dekorationsprodukter fra danske DETALE CPH, hvis vision er at skabe sanselige og levende overflader i øjenhøjde. Produkterne inspirerer til en kreativ og legende proces og giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dit hjem. Uden at gå på kompromis med æstetikken var det derfor vigtigt for DETALE, at alle produkter er designet til gør-det-selv-mennesker.

DETALE CPH har udviklet indfarvet spartel, effektmaling, tapet og et gulvsystem for dig der ønsker et personlig udtryk og æstetisk særpreg.

Køb DETALE produkter

Kom godt i gang

Vi har gerne hjælpe dig på vej med dit DETALE projekt. Find instruktionsvideoer og brugervejledninger nedenfor.

Fremgangsmåde og kreativ proces
Det er ikke kun det endelige resultat, der tæller, men også processen dertil. Hos DETALE sætter vi pris på den kreative og legende proces, hvor der skabes noget nyt. Det tror vi også, at mange af jer gør. Derfor er vores produkter velegnede til gør-det-selv mennesker. Vores produkter er udviklet med øje for at gøre processen så nem og brugervenlig som mulig, uden at gå på kompromis med æstetik.

Valg af produkt
Mellem produkter er der forskel på, hvor lang tid og processer det tager at opnå et færdigt resultat. Her en kort beskrivelse af de forskellige produkter og deres udtryk. Hvis du er i tvivl, så besøg din lokale Flügger butik.

KABRIC – Spartelbar maling er for dig, der ønsker at afslutte dit projekt på mindre end en dag! En forening af malingens funktionelle egenskaber og med spartlens visuelle egenskaber. Du får en mat, stofligt overflade. Vejledning til KABRIC.

KC14 - Indfarvet spartel + Topcoat er for dig, der har lidt mere tid. Resultatet er at det giver væggen en unik changering og dybd. Vejledning til KC14.

SPACE - en metallic pasta er for dig, der ønsker et mindre rustikt resultat. SPACE giver en skinnede overflade og dine vægge et kunstnerisk udtryk. Vejledning til SPACE.

EDGE – tapetkollektionen for dig der ønsker taktil og stofflig overflade. Et tidløst design udviklet på Non Woven kvalitet, som gør det nemt at sætte op på væggen. Se kolletionen hos din nærmeste forhandler.

KABRIC Floor - gulvprodukt for dig der ønsker levnede og personlige gulve. Et nemmere og bedre alternativ til mikrocement, hvor du selv kan ændre eksisterende eller skape nye gulvflader derhjemme. 

  KABRIC KC14 SPACE EDGE KABRIC Floor
Beskrivelse Effektmaling Indfarvet spartel Metalisk pasta Tapet Gulvmaling
Udførelsestid 1 dag 2-3 dage 1-2 dage 1 dag 1-3 dage
Påføringsmetode Pensel/Spartel Spartel Spartel Lim /Tapetbørste Spartel
Overflade Rustik Glat Glat Taktil Glat
Glansgrad Ultramat Mat Silkemat Mat Mat / Silkemat
Farver 30 37 12 30 25

Hvordan
Der findes videomateriale og skriftlige guides til alle produkter. Her kan du se hvordan du påføre de forskellige produkter og deres anvendelsesteknikker. 

https://youtu.be/Y4kFlK6G6jA

Dekorationsprodukter fra danske DETALE CPH

1

KABRIC forener stoflig finish med slidstyrke svarende til en ultramat malet overflade. 
2

KABRIC TopCoat impregnering til overflader behandlet med DETALE KC14 og DETALE KABRIC samt mineralske underlag af puds, beton og mursten. 
3

KC14 Indfarvet dekorativ spartelmasse til vægge og lofter. Færdigbehandles med DETALE Topcoat. KC14 giver en stoflig, changerende overflade med en unik dybde. 
4

SPACE TWO TONE giver dine vægge et kunstnerisk udtryk og er en metallisk pasta, der giver fløjlsbløde vægge med en fin metallisk effekt.
5

SPACE ONE TONE er en metallisk pasta, der giver fløjlsbløde vægge med en fin metallisk effekt. 

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Tips & Tricks

Matte farver

Mørke farver er mere sarte på matte overflader. I rum med meget ’trafik’ kan du hurtigt få skinnende områder på væggen, hvis du har valgt en mat maling i en mørk farve. For at komme udenom det problem, kan du vælge en maling med en højere glans, altså som er mere blank, til de mere trafikerede områder som fx en gang eller entre.

Tips & Tricks

Spartling

Hvis du spartler små huller, kan du tørre efter med en våd klud, så du undgår at slibe, når spartelmassen er tør.

Tapet

Six Senses - en tapetkollektion for sanserne

Vores tapetkollektion ”Six Senses” vil med garanti give dit rum kant og personlighed. Tapeterne henvender sig til kreative mennesker med æstetisk sans – deraf navnet ”Six Senses”.

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og smukke klassiske tapeter fra vores arkiver. De er alle inspireret fra diverse kunsthistoriske perioder – fra Rokoko til Art Noveau.

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finder du tapeter, som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke.

TAPET

Nordiske tapetstriber til hjemmet

Vores tapetkollektion Stripes@HOME er inspireret af Norden og den lyse, enkle indretningsstil.

Videoguide

Fjern gammelt tapet fra væggen

Fjern let den gamle tapet fra væggen, så din bolig er klar til sit nye look.