Nordiske striber til hjemmet

Vores tapetkollektion Stripes@HOME er inspireret af Norden og den lyse, enkle indretningsstil.

Tapetkollektion Stripes@HOME

Med tapetkollektionen Stripes@HOME får du dine favoritstriber op på væggen. Striberne komplementerer den karakteristiske indretningsstil i Norden med lyse farver og møbler af træ.

I vores kollektion finder du de klassiske striber i flere farver, som vil være en flot tilføjelse i alle hjem. Men der er også blevet plads til mere vovede striber, hvor vi har anvendt forskellige farver og strukturer i ét og samme tapet. 

Flotte effekter

De lodrette striber giver en fantastisk effekt, så rummet ser højere ud. Det er særligt anvendeligt, hvis du i forvejen ikke har højt til loftet.

Er du modig, kan tapeterne også vendes, så striberne bliver vertikale - det strækker rummet ud, så det syner bredere.

Oplev hele kollektionen i din lokale Flügger farver

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Tips & Tricks

Matte farver

Mørke farver er mere sarte på matte overflader. I rum med meget ’trafik’ kan du hurtigt få skinnende områder på væggen, hvis du har valgt en mat maling i en mørk farve. For at komme udenom det problem, kan du vælge en maling med en højere glans, altså som er mere blank, til de mere trafikerede områder som fx en gang eller entre.

Tips & Tricks

Spartling

Hvis du spartler små huller, kan du tørre efter med en våd klud, så du undgår at slibe, når spartelmassen er tør.

Tapet

Six Senses - en tapetkollektion for sanserne

Vores tapetkollektion ”Six Senses” vil med garanti give dit rum kant og personlighed. Tapeterne henvender sig til kreative mennesker med æstetisk sans – deraf navnet ”Six Senses”.

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og smukke klassiske tapeter fra vores arkiver. De er alle inspireret fra diverse kunsthistoriske perioder – fra Rokoko til Art Noveau.

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finder du tapeter, som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke.

Videoguide

Fjern gammelt tapet fra væggen

Fjern let den gamle tapet fra væggen, så din bolig er klar til sit nye look.