Nordiske striber til hjemmet

Vores tapetkollektion Stripes@HOME er inspireret af Norden og den lyse, enkle indretningsstil.

Video Alt

Med tapetkollektionen Stripes@HOME får du dine favoritstriber op på væggen. Striberne komplementerer den karakteristiske indretningsstil i Norden med lyse farver og møbler af træ.

I vores kollektion finder du de klassiske striber i flere farver, som vil være en flot tilføjelse i alle hjem. Men der er også blevet plads til mere vovede striber, hvor vi har anvendt forskellige farver og strukturer i ét og samme tapet. 

Flotte effekter

De lodrette striber giver en fantastisk effekt, så rummet ser højere ud. Det er særligt anvendeligt, hvis du i forvejen ikke har højt til loftet.

Er du modig, kan tapeterne også vendes, så striberne bliver vertikale - det strækker rummet ud, så det syner bredere.

Oplev hele kollektionen i din lokale Flügger farver

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Matte farver

Mørke farver er mere sarte på matte overflader. I rum med meget ’trafik’ kan du hurtigt få skinnende områder på væggen, hvis du har valgt en mat maling i en mørk farve. For at komme udenom det problem, kan du vælge en maling med en højere glans, altså som er mere blank, til de mere trafikerede områder som fx en gang eller entre 

Tips & tricks

Spartling

Hvis du spartler små huller, kan du tørre efter med en våd klud, så du undgår at slibe, når spartelmassen er tør.
nordic_compositions_590211_promo

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finder du tapeter, som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke.
sixsenses_16_9

Tapet

Six Senses - en tapetkollektion for sanserne

Vores tapetkollektion ”Six Senses” vil med garanti give dit rum kant og personlighed. Tapeterne henvender sig til kreative mennesker med æstetisk sans – deraf navnet ”Six Senses”.
murtapet01_16_9

tapet

Murstenstapet til hjemmet

Få murstenstapet i hjemmet og skab en rå atmosfære i din stue eller soveværelse. Tapeterne findes i  både en lyse- og en mørkegrå version, og passer til de fleste indretningsstile.
heritage_600315_16x9

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og smukke klassiske tapeter fra vores arkiver. De er alle inspireret fra diverse kunsthistoriske perioder – fra Rokoko til Art Noveau.
Mand der sætter ternet tapet op

Videoguide

Opsætning af tapet: Sæt tapet op nemt og hurtigt

I vores video demonstrerer vi, hvordan du let sætter tapet op.