Tapet Botanic Garden og farver, der passer til

Her kan du se udvalgte tapeter fra kollektionen Botanic Garden og farver, der passer til.

Botanic Garden tapet-kollektionen er en verden af botanik og blomstrende motiver, sværmende sommerfugle, hvirvlende hængepil og stedmoderblomster i fuldt flor.
  • 7 forskellige designs
  • Mange forskellige farver i alle design
Hvis du har lyst til også at matche dit tapet med en vægfarve, har vi her sammensat tapet og en farve, der passer perfekt sammen.

Om farven, der ledsager tapetet 

Når du besøger vores butikker, kan du bladre i tapetbøger med alle de forskellige tapeter. Bag i tapetbøgerne finder du altid en anbefalet farve til hvert enkelt tapet.

Husk, at der findes forskellige slags maling alt efter, hvilket rum der skal males.

Farven der ledsager tapetet

Flere artikler

Tips & Tricks

Pigment i mørke farver

Når du maler med mørke kulører, er det vigtigt, at du får vendt pigmenterne samme vej. Når du er færdig med en væg, tager du din rulle og kører væggen over i samme retning, fx oppefra og ned (ikke op og ned). De mørke pigmenter er nemlig langt mere tydelige end de lyse, og på den måde får du en ensartet overflade uden ’baner’ i malingen

Tips & Tricks

Mellemmaling under mørke farver

Det kan være en god ide at male med mellemmaling, inden du maler med en mørk farve. Ofte er det nødvendigt, fordi en mellemmaling i den rette farve gør, at den mørke malings dækkeevne bliver bedre. Om det er nødvendigt i dit projekt, kan vi rådgive dig om i butikken

INDEFARVER

6 råd om farvesætning

Ønsker du flere farver i hjemmet, men har svært ved at finde din farvepalet? Læs vores 6 råd om farvesætning, som guider dig henimod en mere farverig bolig.

Indefarver

120 farver til hjemmet

Med 120 indefarver kan det være svært at vælge. Få overblikket over de forskellige farvekategorier i vores indendørs farvekort her.

Vælg miljømærket maling

Kig efter EU-blomsten eller Svanemærket næste gang du handler ind til dit maleprojekt. Det er nemlig godt for både dig og miljøet.

SÅDAN GØR DU

Få maritim East Coast-stil i dit hjem

En hyldest til den amerikanske East Coast-stil med naturlige, lyse nuancer.