Farver og former i smuk forening

Sammen med det eksklusive brand Verpan præsenterer vi 3 helt unikke farver inspireret af Verner Pantons designs. 

I år ville Verner Panton – én af Danmarks mest anerkendte designere nogensinde – være fyldt 90 år. I den forbindelse har den danske Verner Panton-producent Verpan og Flügger indgået et samarbejde og udviklet 3 unikke vægfarver ”Metropolitan”, ”Rich Orange” og "Globe”.

Klik her for at besøge vores farvevælger, hvor du kan se de 3 farver i aktion.

Farverne er bl.a. skabt af farvearkitekt Anne Christensen og nøje udvalgt i forhold til de tekstiler og materialer, som Verpan har valgt at bruge i relanceringen af designklassikere som Globen, CloverLeaf, System 123 m.m.

"Flügger og Verpan har skabt 3 karakterfulde vægfarver, der hver især kan binde et rum sammen" fortæller Anne og fortsætter "udfordringen var at bygge videre på Verner Pantons farveunivers og skabe en komplementerende ramme for de relancerede designs - og efter mange forsøg i farvelaboratoriet fandt vi frem til 3 smukke vægfarver".

Både Verner Pantons relancerede designs og de nye vægfarver kan opleves i Verpans showroom på Verpan Egeskovvej 29 i Horsens.

Video Alt

I Flügger er vi stolte af at være en del af dette samarbejde. I forbindelse med relanceringen har Verpan samarbejdet med bl.a. designer Raf Simons - til daglig kreativ chef hos Calvin Klein - og den eksklusive, danske tekstilproducent Kvadrat. At være en del af dette selskab inspirerer os til fortsat at arbejde benhårdt for altid at kunne levere produkter og service af højeste kvalitet.

Flere artikler

Tips & tricks

Varmt eller koldt?

De fleste farver, også hvide, findes både i kolde og varme udgaver. Hvis du er til både varmt og koldt, skal du holde tungen lige i munden, og så kan du faktisk slippe godt fra at blande kold og varm. En bevidst kombination giver det bedste fra de to verdener:

- Giv et varmt trægulv modspil og tilsæt en kølig grå farve på væggen. Så opnår du en behagelig balance mellem fladerne og undgår, at de varme farver drukner i hinanden
- Har du et flisegulv i kølig grå, kan du tilføje varme i vægfarven. Rummet bliver blødere og rundere med blandingen

 Prøv vores farvetest og find ud af om du er til kolde eller varme farver.

Tips & tricks

Matte farver

Mørke farver er mere sarte på matte overflader. I rum med meget ’trafik’ kan du hurtigt få skinnende områder på væggen, hvis du har valgt en mat maling i en mørk farve. For at komme udenom det problem, kan du vælge en maling med en højere glans, altså som er mere blank, til de mere trafikerede områder som fx en gang eller entre 
Blå vægge og karme

Indefarver

6 råd om farvesætning

Ønsker du flere farver i hjemmet, men har svært ved at finde din farvepalet? Læs vores 6 råd om farvesætning, som guider dig henimod en mere farverig bolig.
Svane_eco_promo

Vælg miljømærket maling

Kig efter EU-blomsten eller Svanemærket næste gang du handler ind til dit maleprojekt. Det er nemlig godt for både dig og miljøet.
Stue med møbler og malet væg i farven Mint Tea

Indefarver

Tidens populære farver

Med "Tidens farver" fra vores nye indendørs farvekort giver vi vores bud på 20 helt unikke farver til hjemmet..

Mand der maler væg med rulle og teleskopskaft

Videoguide

Mal væg og loft: Sådan gør du

Få gode tips til malerteknik og -proces i vores video her.

Find din nærmeste Flügger butik

map