Prestigefyldt designpris til gyngestolen "Nøglehullet" 

Gyngestolen "Nøglehullet", som er tegnet af Hans J. Wegner i 1967 og netop relanceret af Getama, har vundet prisen som "Årets comeback" ved Design Awards 2017. 

Getama's relancering af gyngestolen "Nøglehullet" i samarbejde med Flügger har ramt plet.

Det må være konstateringen efter gyngestolen "Nøglehullet" løb med prisen som "Årets comeback" ved Design Awards 2017.  

Prisen som "Årets comeback" går til et stykke design, der "lander rigtigt i sin nye kontekst og tid", og her vandt "Nøglehullet" foran andre fantastiske design som fx Finn Juhls "Modern Art Chair" og Philip Arctanders "Muslingestolen". 

I Flügger har vi arbejdet tæt sammen med Getama og Hans J. Wegners Tegnestue i forbindelse med farvesætningen af de relancerede Wegner design. Vi er stolte af, at vi sammen har ramt en original farvepalet, som stadigvæk er højaktuel. 

I begrundelsen for valget lød det blandt andet: 

"Gyngestolen er imødekommende og venlig, et design, der bygger på velvære og som er indbegrebet af hygge og komfort. For få år siden ville man aldrig have set på det på den måde. Men den rammer tiden lige netop nu med sine nye farver."

De relancerede møbeldesigns kan opleves i Getama's showroom

Læs hele begrundelsen her

Dommerne fik associationer til både alpehytter, amagerhylder og amerikanske verandaer. Det er et provokerende og anderledes møbel. En dark horse og joker, der spurtede ind på en førsteplads i dommerpanelet. 

Gyngestolen er en splint i øjet, lidt excentrisk, men også helt uprætentiøs. En normbryder, der er perfekt til at definere et rum, og et møbel, man er nødt til at tage stilling til. Det er en stol, der er ligeglad: Du må elske mig eller lade være, siger den med et humoristisk glimt i øjet. Ikke så typisk Wegner.

Så rigtig, så international, vi kan se den stå på hotellet SOHO Farmhouse i New York. Hvis man ikke kender historien, kunne man sagtens tro at det var en funky ny ung designer, der stod bag.

Gyngestolen er imødekommende og venlig, et design, der bygger på velvære og som er indbegrebet af hygge og komfort. For få år siden ville man aldrig have set på det på den måde. Men den rammer tiden lige netop nu med sine nye farver. 

Det er det vildeste comeback, vi har set i år.

Mere månedens fokus

Malet væg i farven Dove Feather med store vinduer

Indefarver

120 splinternye farver til hjemmet

Med 120 nye indefarver kan det være svært at vælge. Få overblikket over de forskellige farvekategorier i vores nye indendørs farvekort her.
Kig gennem et sommerhus ud til terassen

Indefarver

Gør din bolig til et naturligt åndehul

Farvesammensætning er svært, og derfor ender det ofte med hvid på væggen. Læs hvordan du kan skabe et farverigt hjem inspireret af naturen.
Tjekliste_terrasse

Træbeskyttelse

Tjekliste til træterrassen - det skal du bruge

Vi har samlet en tjekliste til dig, som gerne vil beskytte din terrasse eller havemøbler.
Stue2_1farve

Indefarver

Farveinspiration: Maling af en enkelt væg

Vil du gerne male en væg i en anden farve, eller er du klar til at eksperimentere endnu mere med farver og tapet? Find farveinspiration til boligen her.
Eilersen_promo

Eilersen farvepalet - farver til fremtiden

Vi har endnu engang samarbejdet med møbeldesignbrandet Eilersen og skabt 3 nye fantastiske farver til Eilersen farvepaletten.
WegnerKhaki2

Indefarver

Originale Wegner-farver

Originale Wegner-farver til både møbler og vægge. Farverne er skabt i samarbejde med møbelproducent Getama og Hans J. Wegners tegnestue.

FlytHjemmefra

Indeprojekter

Flyt hjemmefra

Vores indkøbsliste med maling, tapet m.m. gør det let at give dit nye sted et personligt udtryk.
NikolajKunsthal_promo

Forvandlingen af Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Kunsthal er et udstillingssted helt centralt i København. Se dets forvandling med maling fra Flügger farver her.
spartel_tilbud_0917

Månedens fokus

Vælg spartel i professionel kvalitet

I uge 38 og 39 kan du få 10 liter Flügger Sandplast LH for kun 199,-
Blå vægge og karme

Indefarver

6 råd om farvesætning

Ønsker du flere farver i hjemmet, men har svært ved at finde din farvepalet? Læs vores 6 råd om farvesætning, som guider dig henimod en mere farverig bolig.

Find din nærmeste Flügger butik

map