Flyt hjemmefra

Vores indkøbsliste med maling, tapet m.m. gør det let at give dit nye sted et personligt udtryk.

FlytHjemmefra

Studiestart er ofte ensbetydende med at flytte hjemmefra. Om det er et lille kollegieværelse, delelejlighed med venner eller en ny lejlighed, så er det vigtigt at sætte sit eget præg, så man hurtigt føler sig hjemme og tilpas.

Derfor har vi lavet en indkøbsliste til alle jer, som skal flytte hjemmefra. 

Lidt om produkterne på listen

Flutex 5 vægmaling er et godt valg til de fleste af boligens rum. Den giver en holdbar og mat overflade, der fås i mange toner og farver. Desuden er malingen miljømærket med EU-blomsten. Vælger du kun at male én af dine vægge i en flot farve, så bør en spand med enten 3 eller 5 liter være nok. Spørg gerne indtil antal liter i din lokale Flügger farver butik.

Interior High Finish 20 er til alt indendørs træværk som paneler og karme. Den er desuden også velegnet til møbler, hvis du fx har fundet en gammel, slidt kommode på dine forældres loft eller et loppemarked. Husk evt. at grunde med Interior Fix Primer, som sikrer, at malingen vedhæfter optimalt.

Husk værktøj og afdækning

Til malearbejdet anbefaler vi vores indendørs penselsæt, hvor du får 4 pensler, der passer til de fleste indendørs maleropgaver. Desuden er en malerrulle fornuftig at have, hvis du skal male flere større overflader. Vælg evt. vores malebakkesæt som er med rulle, skaft og malerbakke.

Én rulle tapet er et godt valg, hvis du ønsker at tapetsere en enkelt væg i fx soveværelset. Vælg farver og mønster som du synes godt om og vælg en komplementerende vægfarve til tapetet. Husk også tapetklistertapetsæt og tapetbørste

Rengøring og afdækning er meget vigtig, så du kan male og tapetsere uden at få uønskede stænk. Du skal bruge universalrengøring Fluren 37afdækningsfilt og malertape.

Det skal du bruge:

I alt 2.316 kr.

Mangler du inspiration eller tips og tricks til maleprojektet? Besøg din lokale Flügger farver butik.

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Kanter

Brug en pensel langs kanterne og en lille rulle bagefter så tæt på kanten som muligt for at mindske den synlige penselstruktur.

Tips & tricks

Udluftning

Sørg for god udluftning under og efter malerarbejdet. De første par uger, efter værelset er blevet malet, er det en god ide med daglig udluftning.
WegnerKhaki2

Indefarver

Originale Wegner-farver

Originale Wegner-farver til både møbler og vægge. Farverne er skabt i samarbejde med møbelproducent Getama og Hans J. Wegners tegnestue.

Mørkegrå antracit

Farveinspiration

Antracitgrå: Mørkegrå farve til hjemmet

Antracit er den perfekte mørkegrå farve til hjemmet. Ikke så delikat og sart som hvid, knap så hård og opslugende som sort. 
Graa_samlet

Grå farver

Vi har samlet 5 bud på en flot grå farve til dit rum.
Gron_samlet

Farveinspiration

Grønne farver

De fleste grønne farver står flot til både mørke og lyse træsorter samt metaller som kobber, messing og stål. 
Blaa_samlet

Farveinspiration

Blå farver

Blå er en gammel, kostbar kulør og én af de mest populære farver i indretningen. Se 5 nuancer af blå her.