Flyt hjemmefra

Vores indkøbsliste med maling, tapet m.m. gør det let at give dit nye sted et personligt udtryk.

FlytHjemmefra

Studiestart er ofte ensbetydende med at flytte hjemmefra. Om det er et lille kollegieværelse, delelejlighed med venner eller en ny lejlighed, så er det vigtigt at sætte sit eget præg, så man hurtigt føler sig hjemme og tilpas.

Derfor har vi lavet en indkøbsliste til alle jer, som skal flytte hjemmefra. 

Lidt om produkterne på listen

Flutex 5 vægmaling er et godt valg til de fleste af boligens rum. Den giver en holdbar og mat overflade, der fås i mange toner og farver. Desuden er malingen miljømærket med EU-blomsten. Vælger du kun at male én af dine vægge i en flot farve, så bør en spand med enten 3 eller 5 liter være nok. Spørg gerne indtil antal liter i din lokale Flügger farver butik.

Interior High Finish 20 er til alt indendørs træværk som paneler og karme. Den er desuden også velegnet til møbler, hvis du fx har fundet en gammel, slidt kommode på dine forældres loft eller et loppemarked. Husk evt. at grunde med Interior Fix Primer, som sikrer, at malingen vedhæfter optimalt.

Husk værktøj og afdækning

Til malearbejdet anbefaler vi vores indendørs penselsæt, hvor du får 4 pensler, der passer til de fleste indendørs maleropgaver. Desuden er en malerrulle fornuftig at have, hvis du skal male flere større overflader. Vælg evt. vores malebakkesæt som er med rulle, skaft og malerbakke.

Én rulle tapet er et godt valg, hvis du ønsker at tapetsere en enkelt væg i fx soveværelset. Vælg farver og mønster som du synes godt om og vælg en komplementerende vægfarve til tapetet. Husk også tapetklistertapetsæt og tapetbørste

Rengøring og afdækning er meget vigtig, så du kan male og tapetsere uden at få uønskede stænk. Du skal bruge universalrengøring Fluren 37afdækningsfilt og malertape.

Det skal du bruge:

I alt 2.316 kr.

Mangler du inspiration eller tips og tricks til maleprojektet? Besøg din lokale Flügger farver butik.

Flere artikler

WegnerKhaki2

Indefarver

Originale Wegner-farver

Originale Wegner-farver til både møbler og vægge. Farverne er skabt i samarbejde med møbelproducent Getama og Hans J. Wegners tegnestue.

Tips & tricks

Kanter

Brug en pensel langs kanterne og en lille rulle bagefter så tæt på kanten som muligt for at mindske den synlige penselstruktur.
Stue med møbler og malet væg i farven Mint Tea

Indefarver

Tidens populære farver

Med "Tidens farver" fra vores nye indendørs farvekort giver vi vores bud på 20 helt unikke farver til hjemmet..

Stue malet i en støvgrøn farve 4494

Farveinspiration

Sommerfarver til din stue i 2017

Inviter sommeren indenfor i din stue. Vi har sammensat en sommer-farvepalet, som helt sikkert vil inspirere dig. Farverne er tiltænkt stuen, men kan også bruges i soveværelset, køkkenet m.m.
Wegner_stol_orange

Månedens fokus

Prestigefyldt designpris til gyngestolen "Nøglehullet" 

Getama's relancering af gyngestolen "Nøglehullet" i samarbejde med Flügger har ramt plet.

Tips & tricks

Udluftning

Sørg for god udluftning under og efter malerarbejdet. De første par uger, efter værelset er blevet malet, er det en god ide med daglig udluftning.
Blå vægge og karme

Indefarver

Skab harmoni mellem væg og træværk i din bolig

Tre gode bud på, hvordan du med maling skaber et harmonisk hjem ved at farve væg og træværk i din bolig.

Find din nærmeste Flügger butik

map