Nordic Compositions

En mangfoldig og kontrastfyldt tapetkollektion fra Fiona, der bindes sammen af farver fra den nordiske natur. Den perfekte kollektion til at udtrykke din personlige stil i hjemmet.

Video Alt

Inden forfatteren skriver en roman, inden kunstneren former en skulptur, inden instruktøren sætter et teaterstykke op – så er der brug for en komposition. En idé om, hvordan værket skal hænge sammen.

Sådan er det også, når vi kreerer en ny tapetkollektion. De mange tapeter skal tilsammen udgøre noget fuldendt. Ikke nødvendigvis noget perfekt, men noget som fortæller en historie.

Kontrast

Vores arbejde har resulteret i en mangfoldig kollektion fyldt med kontraster. 

Du finder tapeter som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke. 

Men i kollektionen vil du også opdage, hvordan disse kontraster bindes sammen af særlige farver inspireret af den nordiske natur.

Nordens natur og farver

Designeren bag kollektionen Teija Bruhn henter sin inspiration fra naturen – og særligt de farverige, korte sæsoner, som kendetegner Norden.

Her dominerer forskellige farver på skift. Fra de kølige og bløde farver om vinteren til de mange eksplosive farver vi nyder i foråret, sommeren og efteråret.

Den skiftende farvepalet finder man også i Nordic Compositions. 

Her er lagt stor vægt på at sammensætte en farveskala, som er behagelig for øjet, men hvor der samtidig både er plads til afdæmpede og kraftigere farver – ligesom i naturen.

Dit hjem er dit værk

I Nordic Compositions finder du en vigtig inspirationskilde til din egen personlige komposition til hjemmet. 

En komposition, som ikke behøver at være perfekt, men som vigtigst af alt udtrykker dig.

Fakta om kollektionen

  • Designer: Teija Bruhn. Svensk designer med rødder i det nordligste Finland. 
  • Designs: Kollektionen består af 6 designs: Delicate Fern, Whispering Branch, Diva, Nordic Baroque, Intermezzo, In Bloom. I alt 40 tapeter. 
  • Pris pr. rulle: Fra DKK 569,- 

Se alle Nordic Composition tapeter

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Pigment i mørke farver

Når du maler med mørke kulører, er det vigtigt, at du får vendt pigmenterne samme vej. Når du er færdig med en væg, tager du din rulle og kører væggen over i samme retning, fx oppefra og ned (ikke op og ned). De mørke pigmenter er nemlig langt mere tydelige end de lyse, og på den måde får du en ensartet overflade uden ’baner’ i malingen 

Tips & tricks

Mellemmaling under mørke farver

Det kan være en god ide at male med mellemmaling, inden du maler med en mørk farve. Ofte er det nødvendigt, fordi en mellemmaling i den rette farve gør, at den mørke malings dækkeevne bliver bedre. Om det er nødvendigt i dit projekt, kan vi rådgive dig om i butikken 
murtapet01_16_9

tapet

Murstenstapet til hjemmet

Få murstenstapet i hjemmet og skab en rå atmosfære i din stue eller soveværelse. Tapeterne findes i  både en lyse- og en mørkegrå version, og passer til de fleste indretningsstile.
sixsenses_16_9

Tapet

Six Senses - en tapetkollektion for sanserne

Vores tapetkollektion ”Six Senses” vil med garanti give dit rum kant og personlighed. Tapeterne henvender sig til kreative mennesker med æstetisk sans – deraf navnet ”Six Senses”.
stripes_promo

Tapet

Nordiske tapetstriber til hjemmet

Vores tapetkollektion Stripes@HOME er inspireret af Norden og den lyse, enkle indretningsstil.
Mand der skraber gammelt tapet ned af en væg

Videoguide

Fjern gammelt tapet fra væggen

Fjern let den gamle tapet fra væggen, så din bolig er klar til sit nye look.
Mand der sætter ternet tapet op

Videoguide

Opsætning af tapet: Sæt tapet op nemt og hurtigt

I vores video demonstrerer vi, hvordan du let sætter tapet op.