Ta’ et billede af dit projekt med ned i Flügger farver

Rigtigt fra start får dig nemmere til slut.

Det er nemmere at finde den rigtige farve og planlægge den rette behandling for dig, når vi kender overfladens type, tilstand og umiddelbare omgivelser. Derfor opfordrer vi dig til at tage et par billeder af dit projekt med din telefon eller digitalkamera og medbringe dem, når du besøger os i Flügger farver. Så finder vi den rigtige farve for dig og klæder dig godt på til opgaven – sammen.

TagEtBillede

Mere fra Månedens fokus

Blå vægge og karme

Indefarver

6 råd om farvesætning

Ønsker du flere farver i hjemmet, men har svært ved at finde din farvepalet? Læs vores 6 råd om farvesætning, som guider dig henimod en mere farverig bolig.
nordic_compositions_590211_promo

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finder du tapeter, som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke.
WegnerKhaki2

Indefarver

Originale Wegner-farver

Originale Wegner-farver til både møbler og vægge. Farverne er skabt i samarbejde med møbelproducent Getama og Hans J. Wegners tegnestue.

heritage_600315_16x9

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og smukke klassiske tapeter fra vores arkiver. De er alle inspireret fra diverse kunsthistoriske perioder – fra Rokoko til Art Noveau.
WT2_black_girls

Wood Tex

Alt om Wood Tex

Find alt om Wood Tex træbeskyttelse her. Produkter, inspiration og gør det selv-videoer.