Originale Wegner-farver

Med relanceringen af de 2 ikoniske designs "Nøglehullet" og "U-stolen" har vi i samarbejde med Getama og Hans J. Wegners Tegnestue skabt 6 farver, som møblerne skal produceres i.

De 6 farver er udvalgt ved at analysere træ- og farveprøver, som Wegner selv arbejdede med i 1960'erne. 

Farvepaletten er en hyldest til Wegner og 1960'ernes gyldne designperiode, som fortjener at blive hædret for, hvad det er; tidløst dansk kvalitetsdesign.

Fra den 15. september 2017 er det også muligt at købe de 6 farver som væg- og loftmaling i alle Flügger farver butikker rundt om i landet. Så kan du skabe en komplet rumoplevelse ved at kombinere farverne på både møbler og væg. Allerede nu kan du dog prøve farverne i vores farvevælger.

De relancerede møbeldesigns kan opleves i Getama's showroom.

De 6 farver

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Kanter

Brug en pensel langs kanterne og en lille rulle bagefter så tæt på kanten som muligt for at mindske den synlige penselstruktur.

Tips & tricks

Pigment i mørke farver

Når du maler med mørke kulører, er det vigtigt, at du får vendt pigmenterne samme vej. Når du er færdig med en væg, tager du din rulle og kører væggen over i samme retning, fx oppefra og ned (ikke op og ned). De mørke pigmenter er nemlig langt mere tydelige end de lyse, og på den måde får du en ensartet overflade uden ’baner’ i malingen 
Malet væg i farven Dove Feather med store vinduer

Indefarver

120 farver til hjemmet

Med 120 indefarver kan det være svært at vælge. Få overblikket over de forskellige farvekategorier i vores indendørs farvekort her.
Mørkegrå antracit

Farveinspiration

Antracitgrå: Mørkegrå farve til hjemmet

Antracit er den perfekte mørkegrå farve til hjemmet. Ikke så delikat og sart som hvid, knap så hård og opslugende som sort. 
Graa_samlet

Grå farver

Vi har samlet 5 bud på en flot grå farve til dit rum.
Gron_samlet

Farveinspiration

Grønne farver

De fleste grønne farver står flot til både mørke og lyse træsorter samt metaller som kobber, messing og stål. 
Blaa_samlet

Farveinspiration

Blå farver

Blå er en gammel, kostbar kulør og én af de mest populære farver i indretningen. Se 5 nuancer af blå her.