Originale Wegner-farver

Med relanceringen af de 2 ikoniske designs "Nøglehullet" og "U-stolen" har vi i samarbejde med Getama og Hans J. Wegners Tegnestue skabt 6 farver, som møblerne skal produceres i.

De 6 farver er udvalgt ved at analysere træ- og farveprøver, som Wegner selv arbejdede med i 1960'erne. 

Farvepaletten er en hyldest til Wegner og 1960'ernes gyldne designperiode, som fortjener at blive hædret for, hvad det er; tidløst dansk kvalitetsdesign.

Fra den 15. september 2017 er det også muligt at købe de 6 farver som væg- og loftmaling i alle Flügger farver butikker rundt om i landet. Så kan du skabe en komplet rumoplevelse ved at kombinere farverne på både møbler og væg. Allerede nu kan du dog prøve farverne i vores farvevælger.

De 6 farver

Her finder du nyheder og information fra Flügger

INDEFARVER

6 råd om farvesætning

Ønsker du flere farver i hjemmet, men har svært ved at finde din farvepalet? Læs vores 6 råd om farvesætning, som guider dig henimod en mere farverig bolig.

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og smukke klassiske tapeter fra vores arkiver. De er alle inspireret fra diverse kunsthistoriske perioder – fra Rokoko til Art Noveau.

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finder du tapeter, som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke.

Wood Tex

Alt om Wood Tex

Find alt om Wood Tex træbeskyttelse her. Produkter, inspiration og gør det selv-videoer.

Wood Tex

Wood Tex Produktinformation

Her fortæller vores husmaler Mark om den nye generation af Flügger Wood Tex produkter.

Hvorfor Flügger Wood Tex ?

Der er mange gode grunde til at træbeskytte. Nogle gør det af kærlighed til træet og andre for at kunne give det videre til kommende generationer. Se flotte eksempler på, hvordan Flügger Wood Tex binder mennesker og træværk sammen.