• ...

Farver med nordisk skønhed

DETALE CPH har udviklet indfarvet spartelmasse, spartelmaling, tapet og et gulvsystem til dig, der ønsker et personligt udtryk og af æstetisk karakter.

Forneden finder du en komplet oversigt over det store farveudvalg.

Gå direkte til farverne:

KC14 farverKABRIC farverKABRIC Floor farver | Edge tapeter

KC14 indfarvet spartel

KC14 er Nordens første indfarvede spartel og fås i 35 flotte nuancer. KC14 kommer altid med en specialudviklet Topcoat, som giver væggen en unik forandring og dybde, samt en vaskbar overflade, der svarer til en malet væg i glans 10. KC14 er udviklet, så alle kan skabe deres personlige væg.

Læs mere om KC14 her.

KABRIC spartelmaling

KABRIC er et innovativt produkt, der kombinerer malingens funktionelle egenskaber med spartelmassens visuelle egenskaber. Det betyder, at KABRIC kan påføres med pensel, spartel og rulle og kan efterbehandles lige så hurtigt som en malet væg. Smørbar maling er til dig, der ønsker at afslutte dit projekt på én dag! KABRIC fås i 30 flotte nuanser.

Læs mere om KABRIC her.

KABRIC Floor gulvsystem

KABRIC Floor er et innovativt gulvsystem, som kombinerer styrke, høj æstetik og brugervenlighed. Med KABRIC Floor-systemet kan du give dine gulve et nyt look, med vores livlige finish og smukke nordiske farver. KABRIC Floor er udviklet i 25 af de mest populære KABRIC og KC14 farver. Vi anbefaler, at du ser vores videoer, før du starter dit projekt.

Læs mere om KABRIC Floor her.