• ...

Interior Color Collection

Farver inspirer os. De giver os appetit på livet og kan øge vores fokus. Den helt rigtige nuance af lilla kan sætte gang i kreativiteten og inspirere os til at tænke anderledes, og den helt rigtige grønne farve har evnen til at bringe skovens fordybende idyl ind i vores soveværelse.  

Vi er konstant omringet af farver, der har indflydelse på, hvordan vi handler, og hvad vi føler.

At male soveværelset med en beroligende blå farve kan give en bedre nats søvn – mens en heftig rød kan ændre stemningen radikalt i et rum.

Med vores nye kollektion ønsker vi at udvide synet på farver for at få fuldt udbytte af deres indflydelse og måde hvorpå de kan fremme velvære og den POSITIVE, BEROLIGENDE, PRÆSTATIONSFREMMENDE eller EFTERTÆNKSOMME stemning i rummet. Se alle farverne her.

Vores ønske med farvekortet er, at hjælpe dig i din søgen på nye farver, så du kan skabe de helt rigtige rammer for dit liv. Køb farveprøverne her.

Farveterapi

Den helt særlige afslappede stemning vi oplever, når vi er omgivet af den grønne natur, eller den energi vi får af et opløftende gult skær. Den opmærksomhed som en kraftig rød farve tiltrækker sig i et rum eller de kreative tanker der sættes i gang af en dyb lilla.

Al farve- og adfærdsforskning har længe påvist sammenhængen mellem farver og følelser. En sammenhæng som forstærker vores samvær med andre. En sammenhæng som kan tilføje eller ændre situationer. Og en sammenhæng som tydeligt kan påvirke hvordan vi arbejder i og bruger et rum.

Når vi vælger farver til boligindretningen, er det ofte baseret på trends eller æstetik. Men de forskellige følelser, som farver frembringer, må ikke glemmes. Da de kan være med til at skabe rum, der øger vores livskvalitet og glæde i hjemmet.

Farveharmonier

= kolonne af fire farver

Det kan virke overvældende, når man skal vælge farver til hjemmet. Vi kan sidde fast i, om hvorvidt farverne passer sammen. Eller om de får rummet til at føles mindre eller større. Eller om de i virkeligheden passer til os og den stemning, vi ønsker at skabe.

Vi har skabt et farvekort, der også kan fungere som inspirationskilde, når du skal have mere end 1 farve ind i hjemmet. Du kan derfor lade dig inspirere af farveharmonierne, som er vist i hver kolonne, og med dem kreere et harmonisk udtryk i rummet.

Men husk, at et farvevalg ikke er permanent – ligesom at vores hjem, behov og omgivelser ændrer sig, så er det også tilladt at ændre de farver vi vælger at omgive os med.

Den 10. oktober lancerer vi hele vores nye kollektion, som består af

72 farver | 18 harmonier | 4 moods

Indtil da giver vi dig et sneak peek på vores 20 POSITIVE farver!

Farveprøver

Snart kan du bestille en eller flere farveprøver hjem, som kan klistres direkte på væggen.

Det er altid en god ide at teste, om en farve vil passe godt i dit hjem. Vores A5 farveprøver er malet med vores Dekso 1 Ultramat maling, så du kan få en bedre fornemmelse af det færdige resultat med henblik på både farve og tekstur.

Farverne er malet på et A5-klistermærke, som med fordel kan flyttes rundt, så du kan teste farven i forskellige rum og vægge. Lad prøven hænge og se, hvordan farven ser ud og ændrer sig på de forskellige tider af døgnet.

Alle vores farver fås også som maling farveprøver, hvis du foretrækker at male det direkte på væggen.