• ...

Bring lyserøde nuancer ind i dit hjem! 

Står du og mangler en frisk, sprød eller behagelig farve til dit hjem?

Lyserøde farver er en af nutidens mest populære nuancer.
Den findes i mange forskellige variationer, der hver især bidrager med deres egen unikke stemning, alt efter hvordan du ønsker at dit værelse eller bolig skal indrettes.

En mat lyserød vil give en følelse af lethed, mens mere glinsende versioner kan få rummet til at føles mere elegant; der er virkelig ikke en dårlig mulighed, når man tænker på, hvor meget variation lyserød tilbyder.

De forskellige farver kan tilføje et strejf af elegance til erhvert rum, og få det til at føles mere indbydende.

Hvis du har hvide paneler, så ville lyserøde nuancer være en perfekt kontrast til dette. Da den lyserøde farve vil være blid, og ikke så intens.

 

Royal Pink 2421

Denne lyse og blanke lyserøde farve er perfekt til at give lofter, køkkendøre og vægge et strejf af personlighed. Den giver en afdæmpet og rolig tone, som er perfekt til at give dit rum en afslappet følelse.

Jernoxydrød NO.12

Denne smukke rosa farve tilføjer et strejf af sødme til dit hjem, og er perfekt til at kreere et unikt, afslappet og moderne særpræg til din bolig. Jernoxydrød giver dig muligheden for at opnå et lækkert, og raffineret mat finish.

2405

Denne skønne fløjlsrosa er fra Flügger 900-serien og er perfekt til at få ethvert rum til at se lysere og mere sommerligt ud. Den giver et strejf af elegance og sprødhed, samt du vil opnå et blankt og elegant finish.

1435

1435 er en levende og iøjnefaldende farve fra Flügger 900-serien, som er trendy og stilfuld. Den giver et energisk og skarpt look til dit hjem. Denne maling er god til at puste liv i ethvert rum, og får rummet til at føles færdigt og komplet.

De lyserøde farver vil være en smuk kontrast, hvis du har hvide paneler i dit hjem eller hvis den skal stå i kontrast til andre hvide vægge. 

Du kan opnå en smukt resultat ved at male med Dekso 1 Ultramat. Den giver et ultramat finish, som vil gøre at du opnår den rette behagelige effekt, da den vil sprede dagslyset ud. 

Hvis du ønsker at få en silkemat overflade, så ville det være bedst at male med Flutex Pro 10. Den giver dig mulighed for at få en blank overflade, men stadig bibeholde lidt af den matte-effekt.