• ...

Den rigtige pensel er vigtig for det endelige resultat

Man kan have en nok så god maling, men hvis man står med en dårlig pensel, giver det selvsagt et dårligt resultat. Det er at male handler både om at have en god maling og en god pensel. Hvis man ikke har det rigtige grej, giver det striber i malingen, hår i målingen, eller man får ikke nok maling med op fra spand til overflade, og det gør arbejdet mere besværligt. Og ikke nok med det, forskellige opgaver kræver forskellige penseltyper.

Til at løse projekterne har Flügger alt fra de klassiske naturpensler til de moderne syntetpensler. Uanset om det er en oval eller fladpensel til døre og karme, jumbopensel til væg og loft, sprossepensel til vinduer og detaljer eller en lang eller kort vinkelpensel til allround og ind bag radiatoren, kan Flügger hjælpe.
Vi har delt op pensler i 3 kvalitetsniveauer:

  • "Best"
  • "Better"
  • "Good"

I hver kategori finder man pensler til enhvert projekt. Om det skal være en dyrere pensel, der kan genbruges i mange år, eller engangs pensel til et enkelt projekt, bestemmer man selv.

I Flügger har vi 3 forskellige pensel fibertyper: lys natur, super finish og high finish.

Lys natur er den perfekte klassiske allround pensel med bløde og smidige svinebørster, som gør den fantastisk til beskæring. Den er god til at opsuge, transportere og fordele malingen, og det er det helt rigtige valg til de tynde laserende væsker.

Super finish er den moderne allround pensel specielt udviklet til vandige produkter. Den er god til fyldige og seje materialer som vægmaling og klæber og er god til at massere materialet ind i underlaget. Den har slidstærke syntetfibre, bevarer spændstigheden og er perfekt til knivskarp beskæring.

Når man vil have den flotteste finish, har Flügger udviklet den nye penselserie high finish. Den har meget slidstærke syntetfibre, der bevarer spændstigheden og holder formen ved udvaskning. Den er det rigtige valg til lak og maling med høj glans og perfekt til døre, gulve og interiør. High finish sikrer perfekt beskæring med maksimal dækkeevne og giver en overflade uden penselstriber.

I arbejdet med at udvikle high finish penselserie har vi optimeret fibre og indlæg. Derfor er high finish den serie, der giver den flotteste finish.

Skafterne hos Flügger er lavet af bøgetræ og er økonomisk udformet, så penslen ligger naturligt i hånden, og man kan arbejde med den i længere tid.

For at sikre penslen en lang levetid er der blik af rustfrit stål, så den ikke ruster. Flügger har lavet en vandtæt konstruktion, der sikrer at vandet ikke trækker op i skaftet og ødelægger dit værktøj.

Hos Flügger har vi arbejdet med fibertype, fiberlængde og indlæg for at skabe pensler med de optimale egenskaber i hele vores udvalg. Fiberlængden og fibertypen gør, at du undgår striber i malingen. Fibrene holdes fast i en kombination af unik epoxylim og rustfrit blik, der sikrer en robust og holdbar pensel.

Indlæggene er udviklet, så man får mest mulig maling med op fra spand til overflade, så arbejdet bliver lettere.