• ...

"Good" kvalitet pensler 

Hos Flügger har vi i over 100 år produceret maling og tilbehør af høj kvalitet. Vi har i tidens løb oplevet, at der efterspørges forskellige typer af tilbehør alt efter projekttype og hvor meget man forventer at bruge tilbehøret. Derfor arbejder vi i dag med tre primære kvaliteter; good, better, og best. Good er all-round godt tilbehør, som du kommer godt i mål med. Det er ikke en kvalitet som kan genbruges mange gange, men dette afspejles både i pris og kvalitet.

Der findes forskellige typer af pensler, som:

Når du skal male krumninger og skæve overflader, så er vinkelpenslen en oplagt samarbejdspartner! Kvaliteten "Good" i vores vinkelpensler egner sig særligt til at nå overfladen bag radiatoren eller male kanten mellem loft og vægge. Kvaliteten i Basic vinkelpensel appellerer til dig den prisbevidste bruger, som skal arbejde med et enkeltstående projekt.

Jumbopensel er vel nok den mest anvendte pensel til lige at tage kanten mellem loft og vægge. Med en Jumbopensel i vores "Good" kvalitet, får du en pensel som anvendes gennem et enkelt projekt.

Med en ovalpensel kan du male døre, dørkarme, fodlister og kanter ved væggene. Når du vælger en "Good" kvalitet i vores ovalpensel, får du en ovalpensel i en god og standard kvalitet, som egner sig til enkeltstående projekter.

Sprossepensel har været kendt under mange navne gennem tiden. Vigtigst for værktøjet er det at den er enormt brugbar, når der skal trækkes streger op til kanter og karme. Med en sprossepensel i "Basic" kvalitet får du en god og solid pensel, som kan anvendes til engangsprojekter.

En rundpensel bruges oftest til at male skarpe kanter op til døre og paneler. Med en rundpensel i vores "Good" kvalitet får du en rundpensel til at nå godt i mål med de skæve kanter op mod de lige overflader.

Gulvpensel - til lakering af gulve og andre store flader.