Nyhed - Proud to be me tapet

Vi er stolte af at præsentere vores 2 nye tapeter.

Det fantasifulde motiv på Proud to be me tapetet udfolder sig i pastelfarver, som passer perfekt ind i børneværelset - eller måske i gæsteværelset, soveværelset eller den lille entre. Tapetet indbyder også til kreativ udfoldelse og kan for eksempel forvandles til foldede æsker eller indrammede billeder. Lad blot fantasien få frit spil og sæt gang i dialogen.

Det drømmende motiv af en åben stjernehimmel med let glimtlende skyer og finurlige regnbuer sætter gang i snakken om mangfoldighed og individualitet - en dialog Flügger er stolt af at være en del af som officiel hoved partner på Copenhagen 2021, der fejrer WorldPride og EuroGames i København og Malmø.

Flügger donerer 20 kr. til Copenhagen 2021 hver gang der sælges en rulle Proud to be me tapet.

Se grey Proud to be me tapet her 


Se dark grey Proud to be me tapet her 

Fiona Tapet

1

Proud to be me tapetet grey udfolder sig i pastelfarver, som passer perfekt ind
i børneværelset - eller måske i gæsteværelset, soveværelset eller den lille entre.

Det drømmende motiv af en åben stjernehimmel med let glimtlende skyer og finurlige regnbuer sætter gang i snakken om mangfoldighed og individualitet

Køb her

2

Proud to be me tapetet dark grey udfolder sig i pastelfarver, som passer perfekt ind i børneværelset - eller måske i gæsteværelset, soveværelset eller den lille entre.

Det drømmende motiv af en åben stjernehimmel med let glimtlende skyer og finurlige regnbuer sætter gang i snakken om mangfoldighed og individualitet.

Køb her