Kreativ effektmaling og indfarvet spartelmasse - DETALE CPH

I Flügger er vi glade for at kunne tilbyde lækre dekorationsprodukter fra danske DETALE CPH, hvis vision er at skabe sanselige og levende overflader i øjenhøjde. Produkterne inspirerer til en kreativ og legende proces og giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dit hjem. Uden at gå på kompromis med æstetikken var det derfor vigtigt for DETALE, at alle produkter er designet til gør-det-selv-mennesker. Se flere billeder og beskrivelser om produkterne her.

Kom godt i gang

Vi har gerne hjælpe dig på vej med dit DETALE projekt. Find instruktionsvideoer og brugervejledninger nedenfor.

Fremgangsmåde og kreativ proces
Det er ikke kun det endelige resultat, der tæller, men også processen dertil. Hos DETALE sætter vi pris på den kreative og legende proces, hvor der skabes noget nyt. Det tror vi også, at mange af jer gør. Derfor er vores produkter velegnede til gør-det-selv mennesker. Vores produkter er udviklet med øje for at gøre processen så nem og brugervenlig som mulig, uden at gå på kompromis med æstetik.

DETALE produktene er velegnet til gjør-det-selv mennesker. Produktene er utviklet med det å gjøre prosessen så lett og brukervennlig som mulig for deg, som vårt primære fokus.

Valg af produkt
Mellem produkter er der forskel på, hvor lang tid og processer det tager at opnå et færdigt resultat. Her en kort beskrivelse af de forskellige produkter og deres udtryk. Hvis du er i tvivl, så besøg din lokale Flügger butik.

KABRIC – Spartelbar maling er for dig, der ønsker at afslutte dit projekt på mindre end en dag! En forening af malingens funktionelle egenskaber og med spartlens visuelle egenskaber. Du får en mat, stofligt overflade. Vejledning til KABRIC.

KC14 - Indfarvet spartel + Topcoat er for dig, der har lidt mere tid. Resultatet er at det giver væggen en unik changering og dybd. Vejledning til KC14.

SPACE - en metallic pasta er for dig, der ønsker et mindre rustikt resultat. SPACE giver en skinnede overflade og dine vægge et kunstnerisk udtryk. Vejledning til SPACE.

Hvordan
Der findes videomateriale og skriftlige guides til alle produkter. Her kan du se hvordan du påføre de forskellige produkter og deres anvendelsesteknikker.