Flügger farver klub

Information om Flügger farver kundeklub

Vi har valgt at lukke vores Flügger farver kundeklub. Klubben lukker med virkning fra og med d. 1. maj 2017.
Lukningen sker i overensstemmelse med "Regler og handelsbetingelser for medlemskab af Flügger farver klub" – læs betingelserne her

Har du historiske data fra tidligere indkøb af bestemte farver, som du ønsker at gemme inden lukning, så kontakt venligst den lokale Flügger farver, som du er tilknyttet.

I vores mange butikker rundt om i landet kan du fortsat få vejledning og inspiration af vores uddannede medarbejdere, som hjælper dig i mål med dit maleprojekt.

Vi glæder os til at se dig i din lokale Flügger farver.

Udmeldelse

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem, kan du klikke på linket i bunden af vores nyhedsbreve - så er du meldt ud med det samme. Når du melder dig ud af klubben, mister du dine fordele, og du modtager ikke længere nyhedsbreve. Det er ikke muligt at fravælge nyhedsbreve på e-mail og fortsat være medlem af klubben.

Mistet kundekort eller ændret oplysninger

Hvis du ændrer e-mailadresse eller fysisk adresse, eller hvis du mister dit kundekort, kan du henvende dig i en Flügger forretning eller på klubflugger@flugger.dk. Når du får et nyt kort, får du samtidig et nyt id, men det betyder ikke, at dine informationer går tabt.

Spørgsmål eller behov for hjælp

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du velkommen i en Flügger forretning eller på klubflugger@flugger.dk - du kan altid spørge om både stort og småt, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at svare dig så hurtigt som muligt.