Regler og handelsbetingelser for medlemskab i Flügger farver klub

Her kan du læse de betingelser, som knytter sig til medlemskab i Flügger farver klub, og gælder fra 1. oktober 2015.

Inden du melder dig ind i Flügger farver klub, beder vi dig læse disse betingelser for medlemskabet igennem, så du ved, hvad du siger ja til, herunder hvad klubben må bruge dine personoplysninger til.

Flügger farver klub drives af Flügger A/S, CVR nr. 32788718 og er kun for private kunder. Klubben består af forretninger og e-butik ejet af Flügger A/S samt en række selvstændige franchiseforretninger. Derfor kan der være forskel på de tilbudte fordele og rabatter.

Du melder dig ind i klubben i en af de tilknyttede Flügger forretninger eller via flugger.dk. Medlemskortet er ikke et betalingskort, kreditkort eller garantikort. Du skal huske at medbringe kortet ved køb i vores butikker eller indtaste det ved køb online for at få dine medlemsfordele.

Betingelser og fordele for medlemskab
Medlemsskabet er gratis. For at blive medlem af kundeklubben skal du:
• være myndig
• have en bolig i Danmark
• have en gyldig e-mail-adresse
• have et gyldigt mobilnummer

Alle tilbud og rabatter gælder Flügger-produkter, gælder vejledende udsalgspriser og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Du får stærke og relevante sæsontilbud, som udelukkende tilbydes klubmedlemmer. Desuden trækker vi hver måned lod om et gavekort på en værdi af 1.000 kr. til gavekortet.dk blandt alle klubkunder. Ansatte i Flügger kan ikke deltage i lodtrækningen.

Når du melder dig ind i Flügger farver klub, siger du samtidig ja til, at vi må sende dig e-mails og sms’er med tilbud, tips samt invitationer til lokale butiks-aktiviteter. Du kan som medlem af Flügger farver klub forvente at få et nyhedsbrev ca. hver 3. uge samt sæsontilbud.

Medlemskortet og personoplysninger
Klubmedlemskabet er personligt og kan ikke overdrages. Mistede kort kan genudstedes i din lokale Flügger farver forretning. Vi er ikke ansvarlige for ukorrekte eller mangelfulde oplysninger. Vi kan slette dit medlemskab, hvis det ikke har været aktivt inden for en periode på 24 måneder. Vi sender dig en mail, inden vi sletter dit medlemskab, så du kan nå at aktivere dit medlemskab igen, inden det slettes.

Brug af persondata og cookies
Vi tager online-beskyttelse af persondata og sikkerhed alvorligt og overholder dansk og europæisk lovgivning - herunder persondatalovgivningen. I kundeklubben indsamler vi kun oplysninger om dig, som du selv giver os samt data fra dine køb. Det gør vi for at kunne give dig specifikke tilbud tilpasset dine behov og forbedre klubben.

Vi kan blive tvunget til at videregive personlige oplysninger indsamlet fra dig for at opfylde lovgivningen eller krav fra myndigheder, men derudover videregiver vi ikke dine personlige oplysninger. Da Flügger farver kæden består af vore egne forretninger samt af selvstændige forretninger, vil vi overføre data mellem de selvstændige forretninger og Flügger A/S. Data opbevares af Flügger A/S, reg.nr. 46.095, CVR-nr. 32788718 som dataansvarlig.

Udmeldelse
Ønsker du ikke længere at være medlem, kan du melde dig ud ved at klikke på linket “Afmeld” i en e-mail fra Flügger. Ved udmeldelse mister du adgang til alle fordele og rabatter og dine personlige oplysninger slettes.

Generelt
Flügger A/S kan med en frist på en måned efter eget skøn lukke klubben, opsige, ændre, tilpasse eller begrænse klubbens regler, betingelser, vilkår og bestemmelser, herunder kundeklub-fordele uden forpligtelser over for klubbens medlemmer.