Vi støtter

I Flügger støtter vi løbende forskellige tiltag og kampagner. Her kan du læse mere om de enkelte tiltag, og hvad de arbejder for.

1

Danmark planter træer 2019

"Danmark planter træer" er et samarbejde mellem TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening. Kampagnen sætter fokus på at engagere danskerne til i fællesskab at gøre en forskel for klimaet ved at plante en masse træer, som bliver til skove til gavn for mennesker, natur og dyr. Læs mere om "Danmark planter træer" her.

2

Danmarksindsamlingen 2020

Flügger var hovedsponsor på Danmarks Indsamlings cykelevent, Flügger Danmarks Stafetten, der havde til formål at samle ind til Danmarks Indsamling og børn på flugt.

Medarbejdere, medlemmer af Flüggers ledelse og kunder trodsede januar-kulden og tilbagelagde mere end 450 kilometer på cykel gennem det danske land i den gode sags tjeneste, og donerede i alt 284.532 kroner på vegne af Flügger og Flüggers medarbejdere.

Du kan læse mere om Danmarksindsamlingen her.

3

Flügger har indgået partnerskab med Copenhagen 2021 og ønsker i den forbindelse at sætte scenen for dialog som middel til at opnå større forståelse, rummelighed, åbenhed og respekt for forskellighed.

Se mere på her