Velkommen til Flügger pro

Her får du produktnyheder, tips og tricks til, hvordan du får mest mulig nytte af forskellige produkter. Du får også påmindelser om tilbud og faglige events i Flügger, der kan være interessante for dig.

Er du ikke tilmeldt vores nyhedsbrev? Tilmeld dig her

Artikler

1
Jultrae_1600x900

Julefrokost 2018

Se hvornår vores forskellige Flügger afdelinger afholder den årlige julefrokost for vores professionelle kunder. Tjek datoerne her.
2
CyclingNetwork_1600x900

Flügger cykelnetværk

"Flügger Cycling Network" er et cykelfællesskab, som i 2019 starter op flere steder i landet. Læs mere om netværket her.
3
jul_16_9

Juleskrabespil i december

Se om du kan skrabe 3 ens Flügger produkter i vores sjove juleskrabespil. Får du 3 ens, kan du vælge at deltage i lodtrækningen om vores præmie, som er en biograftur for 2 personer til en værdi af DKK 299,-. Konkurrencen er kun for professionelle og løber fra den 6. - 18. december 2018.
4
Kabe_Dusty-Jade

Få KABE i Flügger

Nu kan du få indfarvet spartel fra KABE i Flügger. KABE er et godt alternativ til maling og tapet hos kunder, som gerne vil sætte deres eget personlige præg på hjemmet. Se mere om KABE her.
5
Sort_gulv

Ny PU gulvmaling på markedet

Vores undersøgelser viser, at danskernes interesse for gulvmaling er stødt stigende gennem de seneste 3 år. Derfor lancerer vi en ny holdbar gulvmaling Floor Paint PU, som både fungerer på træ- og betongulve.
6
Peter

Vejledning direkte på arbejdspladsen

Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at vejlede dig i forhold til din arbejdsopgave. Men står du allerede på arbejdspladsen, så kan du også bruge vores behandlingsguide Grå Mappe, hvor du let finder frem til den rette behandling.
7
1Kort_billede

Er du faret vild?

Du ved selvfølgelig allerede, hvor din lokale Flügger butik ligger. Men er du på opgave i et nyt område og har brug for mere maling - ja, så er der en god chance for, at der stadigvæk er en Flügger butik tæt på dig. Tjek selv efter på vores kort over professionelle butikker.
8
ff_history_fabriksfoto

Kend din Flügger historie

Vidste du, at Flügger fik dansk ejer i 1948? Eller at fabrikken i Kolding brændte ned i 1978? Bliv klogere på din leverandørs historie og hvad vi står for.
9
penselfabrikk

Svenske kvalitetspensler

Mange af vores pensler produceres på vores fabrik i Bankeryd, Sverige. Her foregår en stor del af arbejdet i hånden for at sikre den helt rette kvalitet. Se film fra fabrikken her.

Find din nærmeste Flügger butik

map