Velkommen til Flügger pro

Her får du produktnyheder, tips og tricks til, hvordan du får mest mulig nytte af forskellige produkter. Du får også påmindelser om tilbud og faglige events i Flügger, der kan være interessante for dig.

Er du ikke tilmeldt vores nyhedsbrev? Tilmeld dig her

Artikler

1
Stoev_16x9

Beskyt dig mod støv på arbejdspladsen

For meget støv i lungerne kan være skadeligt på den lange bane. Læs med her, hvad du særligt skal være opmærksom på ,samt hvad du selv kan gøre for at mindske støv i løbet af arbejdsdagen.
2
Franchise

Bliv franchisetager hos Flügger

Brænder du for god kundeservice, farver og inspiration? Og ønsker du at være selvstændig? Så har du nu chancen for at blive en del af Flügger Farver-familien som franchisetager hos Flügger.
3
tvillingesiloen_16x9

Aalborg-projekt skaber lærepladser

På den gamle eternitgrund i Aalborg stod en nedslidt silo. Nu er Flügger med til at sponsorere et kæmpe murmaleri, der er malet af malerelever fra TECHCOLLEGE Aalborg. Se video fra projektet her.
4
Morten_16_9

Ses vi på Nyborg Stævnet 2019?

Vores salgschef Morten Schiønemann Petersen og resten af teamet er selvfølgelig på plads til Nyborg Stævnet 2019. Hør her, hvorfor du skal besøge vores stand i år.
5
Hybel_16_9

Hybel maler med Flutex 7

Byggefirmaet Hybel er specialiseret i typehuse i høj kvalitet. Da det kom til indendørs maling faldt valget på Flügger og Flutex 7. Hør mere om Hybel her.
6
Flutex7_uffe_16_9

Flutex 7 - lav glans, slidstærk overflade

Med Flutex 7 får du den lave glans, men med en slidstærk overflade, som særligt efterspørges i hjem med børnefamilier, hvor der er stor slitage. Hør produktekspert Uffe Hansen fortælle mere om Flutex 7.
7
Jultrae_1600x900

Julefrokost 2018

Se hvornår vores forskellige Flügger afdelinger afholder den årlige julefrokost for vores professionelle kunder. Tjek datoerne her.
8
CyclingNetwork_1600x900

Flügger cykelnetværk

"Flügger Cycling Network" er et cykelfællesskab, som i 2019 starter op flere steder i landet. Læs mere om netværket her.
9
jul_16_9

Juleskrabespil i december

Se om du kan skrabe 3 ens Flügger produkter i vores sjove juleskrabespil. Får du 3 ens, kan du vælge at deltage i lodtrækningen om vores præmie, som er en biograftur for 2 personer til en værdi af DKK 299,-. Konkurrencen er kun for professionelle og løber fra den 6. - 18. december 2018.
10
Kabe_Dusty-Jade

Få KABE i Flügger

Nu kan du få indfarvet spartel fra KABE i Flügger. KABE er et godt alternativ til maling og tapet hos kunder, som gerne vil sætte deres eget personlige præg på hjemmet. Se mere om KABE her.
11
Sort_gulv

Ny PU gulvmaling på markedet

Vores undersøgelser viser, at danskernes interesse for gulvmaling er stødt stigende gennem de seneste 3 år. Derfor lancerer vi en ny holdbar gulvmaling Floor Paint PU, som både fungerer på træ- og betongulve.
12
Peter

Vejledning direkte på arbejdspladsen

Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at vejlede dig i forhold til din arbejdsopgave. Men står du allerede på arbejdspladsen, så kan du også bruge vores behandlingsguide Grå Mappe, hvor du let finder frem til den rette behandling.
13
1Kort_billede

Er du faret vild?

Du ved selvfølgelig allerede, hvor din lokale Flügger butik ligger. Men er du på opgave i et nyt område og har brug for mere maling - ja, så er der en god chance for, at der stadigvæk er en Flügger butik tæt på dig. Tjek selv efter på vores kort over professionelle butikker.
14
ff_history_fabriksfoto

Kend din Flügger historie

Vidste du, at Flügger fik dansk ejer i 1948? Eller at fabrikken i Kolding brændte ned i 1978? Bliv klogere på din leverandørs historie og hvad vi står for.
15
penselfabrikk

Svenske kvalitetspensler

Mange af vores pensler produceres på vores fabrik i Bankeryd, Sverige. Her foregår en stor del af arbejdet i hånden for at sikre den helt rette kvalitet. Se film fra fabrikken her.