Information vedrørende spartling af gipspladesamlinger

Denne produktinformation vedrører ikke produkter, Flügger har i sit nuværende sortiment. Vores produktinformation vedrørende spartling af gipspladesamlinger fra den 6. januar 2017 er således fortsat gældende.

For at optimere vores løsning til spartling af gipspladesamlinger valgte Flügger i efteråret 2016 at erstatte vores private label gipstape med følgende varenumre 80444, 80445 og 80446, med en gipstape af mærket Marco. Samtidig har Flügger valgt at udfase Flügger Sandplast LH+, så vi nu kun sælger spartelprodukter med en dokumenteret brudstyrke over 300 NM.

Den tilbagekaldte gipstape i kombination med Flüggers spartelprodukter til gipspladesamlinger kunne i nogle tilfælde give problemer for kunderne i form af kantslip, revnedannelser og manglende vedhæftning.

Såfremt kunderne har anvendt produkterne uden at konstatere disse problemer, skal de ikke foretage sig yderligere.

Flügger opfordrer de kunder, som har købt og anvendt de pågældende produkter og som oplever disse problemer, om at henvende sig til Flügger, som herefter vil registrere og behandle reklamationen.

Kunderne skal være opmærksomme på, at kantslip og revnedannelser og manglende vedhæftning kan opstå pga. fejl i den håndværksmæssige udførelse og ved udsving i varme, kulde, fugt, samt tør luft i forskellige ugunstige kombinationer.