Flügger Cycling Network - et fagligt cykelfællesskab

I 2019 inviterer vi til faglige cykelnetværk flere steder i landet. Her kombinerer vi faglig snak med glæden ved cykelsporten.

Cycling Network

Flügger Cycling Network forbinder stoltheden ved fagligheden med glæden ved sporten. Du kan netværke med dine fagfæller, mens I dyrker jeres kærlighed til cyklingen - og samtidig bliver du skarp på de seneste produktnyheder fra Flügger og leverandører.

Om du er nystartet eller veteran, såvel inden for cykling som malerfaget, er der plads til dig i Flügger Cycling Network. Så vil du udvikle dig selv, din faglighed, din forretning og din cykel-entusiasme, har du nu en unik mulighed i Flügger Cycling Network. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på mail: cykel@flugger.com.

Forløb
Vi skyder Flügger Cycling Network godt fra start med en aften i januar, hvor du både bliver introduceret til hele forløbet, Flüggers og sponsorernes faglige forløb til jer og ikke mindst får et foredrag med Rune Larsen, tidl. træner for Astana og personlig træner for Jacob Fuglsang. Rune vil give et unikt indblik i cykelsporten og gode tips til træning og indsatser med henblik på personlig udvikling.

Udgangspunktet for forløbet er 15 netværkstræninger med faglige indslag inden take off. Træningerne er fordelt med ti på Sjælland og fem i Jylland. Alle medlemmer kan deltage på alle træninger. Datoerne for de enkelte træninger bliver fastlagt i begyndelsen af det nye år og bliver offentliggjort på vores Facebookside samt i en mail, der sendes direkte til alle deltagere.

En træningssession består af:

 • Fagligt indslag, inkl. en optankning af energi til turen.
 • Kørsel i ca. to timer – typisk fra kl. 17.00-19.00. 
 • Undervejs på turen er indlagt små konkurrencer, der ikke favoriserer de hurtige, men sigter mod at ramme bredt.

Kalender (med forbehold for ændringer):

April:

 • Tirsdag d. 11/4, Banecykling i Ballerup 

Maj:

 • Tirsdag d. 2/5, Lyngby 
 • Torsdag d. 23/5, Greve
 • Tirsdag d. 28/5, Måløv 

Juni:

 • Torsdag d. 6/6, Rødovre
 • Tirsdag d. 25/6, Lyngby

Juli: Sommerferie

August:

 • Torsdag d. 15/8, Greve 
 • Tirsdag 27/8, Måløv 

September:

 • Tirsdag d. 3/9, Rødovre
 • Torsdag d. 19/9, Rødovre

Oktober: Afslutning på sæsonen

Leverandøren af cykelforløbet er Aim High med Benjamin Justesen og Rune Larsen i spidsen.

Pris og indhold
Når du deltager i Flügger Cycling Network har du adgang til et unikt fagligt forløb – både på cykelfronten såvel som din faglighed som professionel maler. Ud over netværkets mulighed for udvikling og samarbejder, får du også cykeltøj fra Verge Sport specielt designet til vores netværk, så du også fysisk er klædt på til træningerne, samt spændende goodiebags, som vi udleverer til hver træning.

Prisen for dette forløb er 2.799,- pr. deltager.

Tøjpakken fra Verge består af:

 • Bib shorts
 • Jersey
 • Vindvest
 • Strømper

Earlybird?
Til de hurtige slår vi lidt af prisen, så du kan slippe med 2.499,- for den fulde pakke af foredrag, træninger, tøj og faglig udvikling. Early Bird-prisen gælder indtil 31.12.2018.

Vil du have en buddy med?
Undervejs er du velkommen til at invitere en buddy med til en træning – jo flere vi er, desto bedre. Ønsker din buddy herefter at følge programmet på lige fod med andre netværksmedlemmer, kan han eller hun tilmelde sig til en pris af 2.599,-. Dette inkluderer resten af sæsonen, tøj fra Verge Sport og goodiebags til de efterfølgende træninger.

Bikefit
Hvis du er interesseret i et Bikefit, giver netværket adgang til dette med en specialpris (tilkøb) kun for Flügger Cycling Network. Angiv ved tilmelding om du er interesseret i dette (ikke-bindende).

Tilmelding
Vi står klar til at modtage din tilmelding på cykel@flugger.com. Her kan du sende en mail med følgende informationer:
 • Fulde navn
 • Virksomhed
 • Interesseret i bikefit Ja/Nej

Vi vil derefter kontakte dig mht. tøjpakken og størrelser.

Netværk online / Facebook-gruppe
Vi har skabt et forum for Flügger Cycling Network på Facebook, hvor alle medlemmer kan dele deres oplevelser og erfaringer med hinanden. Fra Flüggers side vil vi sørge for relevant indhold til jer undervejs – både fra cyklingens verden og fra vores fælles faglige baggrund.

Når du har tilmeldt dig netværket, sender vi dig et link til gruppen, hvor du efterfølgende kan gå ind og bede om medlemskab af gruppen. Når du er godkendt som medlem, er du klar til at poste, debattere og generelt deltage i gruppens interaktion.

Vi glæder os til at udvikle os sammen.

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Dekso Ultramat 1 - produktet du har ventet på

Kompromisløs æstetik. Overraskende vaskbarhed.

Flutex 7S+ er en robust 100 % akrylmaling

Miljømærket og i en 100 % akrylkvalitet – med Flutex 7S+ kan du tilbyde dine kunder robust, miljømærket maling, som samtidig er effektiv og rentabel for dig som professionel maler.

Svanemærket Wood Tex træbeskyttelse – og hvad det betyder for dig

Svanemærket på vores Wood Tex spande er dine kunders garanti for en gennemtestet og holdbar træbeskyttelse, som er blandt de mest miljøvenlige i kategorien.

Colourpin App – dit nye farveværktøj

I vores nye Colourpin app finder du både Flügger-, NCS- og RAL-kulører, men også cirka 500 tapeter fra Fiona. Ved at tilkøbe det dertilhørende Colourpin kamera kan du desuden scanne farver overalt.

Protox: Hjælp dine kunder af med skimmelproblemer

Vi udvider nu vores sortiment med henholdsvis Protox Hysan og Protox Skimmel, som sikrer dine kunders hjem mod nuværende og fremtidige problemer med skimmelsvamp.

Lav superskarpe beskæringer med ny fladpensel

Med den nye High Finish fladpensel kan du lave skarpe beskæringer både hurtigt og sikkert. Penslens skrå fibre sikrer dig stor præcision i dit daglige arbejde.