Flügger Cycling Network ruller derudad – skal du med?

Flügger Cycling Network er kommet godt fra start og har allerede overstået de første etaper i Ballerup og Lyngby. Det er dog ikke for sent for dig at optage forfølgelsen af førergruppen og indhente dem, mens cykelsæsonen kører.

I det faglige cykelnetværk mødes vi 1-2 gange om måneden og hører om de nyeste Flügger produkter og services og lufter efterfølgende cyklen i ca. 2 timer – og alle niveauer er velkomne!

Vi har pt. deltagere, som har cyklet i mange år og nogle som lige er begyndt. Men træningen er nøje tilrettelagt af vores træner Rune Larsen, så der er plads til alle.

Dem, der kører hurtigt, får ofte lov at slå sig løs i løbet af træningen, mens vi andre dødelige kan køre i vores eget tempo. Vi følges dog som hovedregel altid ad som et hold og kører i et tempo, hvor alle kan være med.

Synes du også, det lyder sjovt at kombinere faglighed med lidt kilometer i stængerne? Så kan du tilmelde dig lige her. Og har du spørgsmål til Flügger Cycling Network, kan du altid skrive til Markedskoordinator i Flügger, Nikoline Frostholm på nifro@flugger.com.