Hybel - mindre kompleksitet, mere kvalitet

Byggefirmaet Hybel er et godt eksempel på, hvordan man får succes ved at gøre det lettere at være kunde – også uden at gå på kompromis med pris og kvalitetsmaterialer.

https://youtu.be/-L1POEQPufQ

Hybel – ungt firma med masser af erfaring

Hybel er et relativt ungt byggefirma, der startede op i 2016. Men folkene bag har masser af erfaring fra byggebranchen, og de har oplevet stor succes siden firmaets begyndelse.

Foruden hovedkontoret i Horsens har de også åbnet en ny afdeling i Aalborg i sommeren 2018.

Firmaets succes skyldes ikke mindst deres fokus på kunderne. I Hybel er mantraet, at det skal være så nemt som muligt for kunderne at bygge nyt.

Nemt at være kunde

Hos Hybel kan man få tegnet sit drømmehus fra bunden og selv være med til at udvælge næsten alle materialer til sit hus.

Som en særlig service tilbyder Hybel også at finansiere både hus og grund uden omkostninger for kunden.

- Mange byggefirmaer har i dag betaling ved indflytning. Men vi har gjort det endnu lettere for vores kunder og tilbyder blandt andet at finansiere kundens grund uden renter og gebyrer til den dag, de overtager huset, fortæller Søren Nicholaisen.

Således betaler Hybels kunder først for den færdige pakke bestående af både hus og grund, den dag de overtager nøglen. Det betyder mindre kompleksitet og papirarbejde for kunden.

Gode materialer giver kundetryghed 

Valget af materialer er vigtigt for Hybel for at kunne levere et kvalitetshus. 

Hybel oplever nemlig øget tryghed hos kunderne, når de fortæller om kvalitetsmaterialerne, der bruges i husene. Det gælder også valget af maling.

- Det mest foretrukne brand indenfor maling, det er Flügger, det kender alle danskere. Vi valgte Flutex 7, fordi den har en fin mellemglans… Når du har en glans 7, så kan du stadigvæk tørre af efter små fedtfingre fra børn, den er nem at holde ren og pæn, og den giver vores kunder ro i maven, understreger Søren Nicholaisen.

Se mere om Flutex 7 her.

Et godt eksempel

Man kan med god grund lade sig inspirere af et byggefirma som Hybel.

Det er imponerende, hvordan byggefirmaet har opnået succes ved at skabe tryghed hos sine kunder ved at tilbyde kvalitetsmaterialer og services, der mindsker kompleksiteten, når man vil bygge et nyt hus.

Så husk at fortælle dine egne kunder om de kvalitetsmaterialer, du bruger. Og tænk gerne over om du selv kan mindske kompleksiteten for dine kunder i hverdagen – det kan højst sandsynligt godt betale sig.

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Dekso Ultramat 1 - produktet du har ventet på

Kompromisløs æstetik. Overraskende vaskbarhed.

Flutex 7S+ er en robust 100 % akrylmaling

Miljømærket og i en 100 % akrylkvalitet – med Flutex 7S+ kan du tilbyde dine kunder robust, miljømærket maling, som samtidig er effektiv og rentabel for dig som professionel maler.

Svanemærket Wood Tex træbeskyttelse – og hvad det betyder for dig

Svanemærket på vores Wood Tex spande er dine kunders garanti for en gennemtestet og holdbar træbeskyttelse, som er blandt de mest miljøvenlige i kategorien.

Colourpin App – dit nye farveværktøj

I vores nye Colourpin app finder du både Flügger-, NCS- og RAL-kulører, men også cirka 500 tapeter fra Fiona. Ved at tilkøbe det dertilhørende Colourpin kamera kan du desuden scanne farver overalt.

Protox: Hjælp dine kunder af med skimmelproblemer

Vi udvider nu vores sortiment med henholdsvis Protox Hysan og Protox Skimmel, som sikrer dine kunders hjem mod nuværende og fremtidige problemer med skimmelsvamp.

Lav superskarpe beskæringer med ny fladpensel

Med den nye High Finish fladpensel kan du lave skarpe beskæringer både hurtigt og sikkert. Penslens skrå fibre sikrer dig stor præcision i dit daglige arbejde.