Vidste du, at din Flügger maling og træbeskyttelse er fra Kolding?

Når du letter låget på en spand vandbaseret maling eller træbeskyttelse fra Flügger, så er den med stor sandsynlighed produceret på vores fabrik i Kolding. Hør Plant Manager i Flügger, Morten Michaelsen, fortælle mere her.

I dag produceres mange af vores kendte produktserier som Flutex, High Finish og Wood Tex på Flügger fabrikken i Kolding.

Her arbejder cirka 55 dygtige mennesker hver dag med at producere og levere cirka 110.000 liters kvalitetsmaling til vores professionelle og private kunder.

Vandbaseret produktion

Allerede da Flügger fabrikken på Vejlevej 150 blev opført i 1970, var den bygget til at producere den langt mere miljøvenlige vandbaserede maling og træbeskyttelse, som stadigvæk produceres på fabrikken i dag.

Med tiden er fabrikken løbende blevet moderniseret med mange automatiske processer, som har højnet kvaliteten og effektiviteten i produktionen.

Mennesker og teknologi

Men fabrikken kunne ikke løbe rundt uden de mange dygtige mennesker på fabrikken, der hver dag sørger for, at de automatiske processer fungerer optimalt og tester, at de producerede varer lever op til de høje forventninger til et Flügger produkt.