Aalborg-projekt skaber lærepladser

På den gamle eternitgrund i Aalborg stod en nedslidt silo. I samarbejde med blandt andet Jyske Bank og en række andre virksomheder er Flügger med til at sponsorere et kæmpe murmaleri, der er malet af malerelever fra TECHCOLLEGE Aalborg. Et af formålene med projektet er at skabe nye lærepladser til eleverne.

https://youtu.be/hu0MlyT83UE

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Dekso Ultramat 1 - produktet du har ventet på

Kompromisløs æstetik. Overraskende vaskbarhed.

Flutex 7S+ er en robust 100 % akrylmaling

Miljømærket og i en 100 % akrylkvalitet – med Flutex 7S+ kan du tilbyde dine kunder robust, miljømærket maling, som samtidig er effektiv og rentabel for dig som professionel maler.

Svanemærket Wood Tex træbeskyttelse – og hvad det betyder for dig

Svanemærket på vores Wood Tex spande er dine kunders garanti for en gennemtestet og holdbar træbeskyttelse, som er blandt de mest miljøvenlige i kategorien.

Colourpin App – dit nye farveværktøj

I vores nye Colourpin app finder du både Flügger-, NCS- og RAL-kulører, men også cirka 500 tapeter fra Fiona. Ved at tilkøbe det dertilhørende Colourpin kamera kan du desuden scanne farver overalt.

Protox: Hjælp dine kunder af med skimmelproblemer

Vi udvider nu vores sortiment med henholdsvis Protox Hysan og Protox Skimmel, som sikrer dine kunders hjem mod nuværende og fremtidige problemer med skimmelsvamp.

Lav superskarpe beskæringer med ny fladpensel

Med den nye High Finish fladpensel kan du lave skarpe beskæringer både hurtigt og sikkert. Penslens skrå fibre sikrer dig stor præcision i dit daglige arbejde.