Nyborg Stævnet 2019

Nyborg Stævnet nærmer sig, og Flügger er som altid på plads. Kom forbi til en hyggelig og faglig snak og se de nye spændende produkter, som sparer dig tid i hverdagen.

https://youtu.be/I9ejyqLH8Bk

Fra den 24.-25. januar 2019 går det løs!

Nyborg Strand, Østerøvej 2 danner rammen for årets messe for professionelle malere - Nyborg Stævnet 2019.

Traditionen tro er vi også på plads og glæder os til at byde dig velkommen ved vores stand.

Her har du mulighed for at se nye produkter for første gang og få en snak om, hvad vi har gjort ved produkterne for at optimere din arbejdstid.

Vi glæder os til at se dig!

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Tips & tricks

Toneskift fra rum til rum

Vil du gerne have toneskift fra rum til rum i harmonisk forløb, skal du sikre dig, at farveforskellene er markante nok til, at de kan ses.

Tips & tricks

Træbeskyttelse og vejret

Malingen fungerer bedst i moderat luftfugtighed og temperatur - en overskyet, tør sommerdag med omkring 60% RF (relativ fugtighed) er god.

INDEFARVER

Tidens populære farver

Med "Tidens farver" fra vores nye indendørs farvekort giver vi vores bud på 20 helt unikke farver til hjemmet..

Inspiration og farver til køkkenet

Vores tre farver ”English Mist”, Embassy Grey” og "Modernisme Grå no. 32" er oplagte farver til et køkken, der både skal kunne rumme lækkert interiør, arbejdsglæde og ro.

Little World - slip kreativiteten løs

Vi har netop lanceret vores nye tapetkollektion Little World til børn. Se her en række udvalgte billeder af de inspirerende og smukke tapeter til børneværelset.

Udefarver

Udefarver

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde de farver, der passer bedst til dig og dit projekt. Farverne fås i næsten al vores maling og træbeskyttelse.