Opdatering af Flutex-serien

Formålet med Flutex-serien har altid handlet om at producere gode produkter, der skaber sikre resultater på kortest muligt tid. Og med de nye forbedrede arbejdsegenskaber lever Flutex-serien i den grad op til sit renommé.

Vores produkter i Flutex-serien er nogle af vores professionelle kunders favoritter til væg og loft i Danmark. Men det må ikke blive en sovepude. 

Derfor forsøger vi altid at optimere kvaliteten, så de kontinuerligt lever op til dine krav som professionel maler.

Opdaterede kvaliteter i Flutex 5 og 10

I de opdaterede versioner af Flutex 5 og Flutex 10 har vi særligt fokuseret på at gøre dem lettere at arbejde med. Du vil derfor få lettere ved at fordele malingen end den tidligere version. Det gør dig endnu mere effektiv i hverdagen. Vær dog opmærksom på at følge anvisningerne ift. dækkeevne med 8-10 kvm pr. liter.

Flutex 5 og Flutex 10 har det europæiske miljømærke i hvid og base 1. De er desuden registreret i "Nordic Ecolabelling Building Products Database", som betyder at de også er godkendt til at kunne anvendes i Svanemærket byggeri. Så serien lever op til nutidens stramme miljøkrav.

Også ny Flutex 20 

Vores nye Flutex 20 er det nyeste skud af maling i høj glans. 

Den erstatter den tidligere Flutex 20 samt Flutex 20S, der udgår fra vores sortiment, og her får du højere dækkeevne og en fyldigere maling end de tidligere produkter.

Desuden er den nye kvalitet i vaskeklasse 1, hvorimod Flutex 20S var vaskeklasse 2. 

Hold øje i din Flügger butik

De opdaterede kvaliteter vil i de næste par måneder lave deres indtog i Flügger butikker landet over. Spørg efter dem i din lokale Flügger.