Få et nemt overblik og spar tid på flugger.dk

Styr på både indkøb og papirarbejde med ny prof-portal

Hurtigere indkøb. Nemmere papirarbejde. Samlet overblik. Det var nogle af grundtankerne, da vi begyndte at udvikle den nye Flügger prof-portal, som nu er i luften.

Du kan oprette din virksomhed direkte på flugger.dk – portalen er klar til dig.
Opret dig her

Mange vil nok umiddelbart tænke på prof-portalen som en webshop, og det er den da også. Men den er samtidig mere end det. Den understøtter nemlig effektiv, professionel online handel med funktioner såsom muligheden for at lave favoritlister, der kan knyttes til bestemte kunder, projekttyper osv. – det gør det nemt at sikre, at man får det hele med hver gang. Prof-portalen laver også automatisk et overblik over dine mest købte varer – det gør det ekstra nemt at genbestille. Og giver overblik over din virksomheds reelle behov i hverdagen.
Holder styr på papirerne
Som noget meget vigtigt giver prof-portalen dig et samlet overblik over dine ordrer og fakturaer. Den gemmer alle dine papirer, så intet bliver glemt. Det gør det nemmere at holde styr på budgetter, at føre regnskab og at fakturere alle indkøb videre til kunderne. Dermed er du sikker på at få både alle fradrag og alle indtægter med – hver gang.

Lad os hjælpe dig godt i gang
Prof-portalen er forbeholdt vores professionelle brugere, så vi opfordrer til, at du kontakter din butik eller sælger for at komme godt i gang. Du vil opleve, at den er meget nem at bruge – og vi håber, du også vil opdage, at den letter hverdagen på flere måder. Tag gerne fat i os allerede i dag, så fortæller vi mere om løsningen.

Den nye prof-portal kort fortalt
  • Nem handel – fuldt sortiment
  • Levering, som det passer dig
  • Track and trace
  • Overblik over dine mest købte varer
  • Lav dine egne favoritlister
  • Ordrehistorik lige ved hånden
  • Fakturaoverblik
  • Produktoverblik
Du kan oprette din virksomhed direkte på flugger.dk – portalen er klar til dig.
Opret dig her

Find din nærmeste Flügger forhandler