Protox: Hjælp dine kunder af med skimmelproblemer

Vi udvider nu vores sortiment med henholdsvis Protox Hysan og Protox Skimmel, som sikrer dine kunders hjem mod nuværende og fremtidige problemer med skimmelsvamp.

Nu kan du være med til at beskytte dine kunders indeklima ved at bekæmpe skimmelsvamp med Protox Hysan og Protox Skimmel, som du finder i din Flügger butik.

Skimmelsvamp er naturligt – desværre også i boligen

Skimmelsvamp findes overalt i naturen, og da svampen kun kræver varme, fugt og organisk materiale (maling, tapetklister, papir, gipsplader, træ, støv og skidt) for at vokse, så klarer den sig desværre også fint i vores boliger.

Problemet er, at skimmelsvamp udsender stoffer, som kan være sundhedsskadelige for mennesker. Særligt personer med allergier, kan blive hårdt ramt med fx hosten, åndedrætsbesvær og hovedpine.

Grundig rengøring og udluftning kan være med til at forhindre skimmelsvamp i boligen.

Bekæmp skimmel med Hysan

Nogle gange er almindelig rengøring og udluftning ikke nok, og der er behov for skrappere midler. 

Protox Hysan er et effektivt skimmel- og lugtfjerningsmiddel med stabiliseret klordioxid. Netop denne klordioxid reagerer med skimmelsvamp og nedbryder den.

Fordelen ved at bruge Hysan er at dine kunder slipper for kemiske rester, fordi overskydende klordioxid automatisk nedbrydes af sollyset.

Derfor er der ingen begrænsninger for, hvor mange m2 du må behandle, da der ikke efterlades sundhedsskadelige kemiske rester.

Det eneste du har brug for er en almindelig havesprøjte og en halvstiv børste.

Hvis du vil kontrollere, om skimmelsvampen er fjernet, eller bare tjekke din bolig for skimmel, kan det gøres med ProClean test. Det er en simpel test, der viser om skimmelsvampens proteiner er fjernet.

Forebyg mod nye angreb

Når først skimmelsvampen er bekæmpet, er det vigtigt at fjerne årsagen til skimmelsvampeangrebet, da skimmelsvampen ellers med stor sandsynlighed vil komme igen.

Hvis årsagen ikke kan fjernes, er det muligt at forebygge mod nye skimmelangreb med Protox Skimmel

Protox Skimmel er et effektivt, forebyggende skimmelmiddel, som hindrer vækst og misfarvning fra skimmelsvampen på porøse overflader som træ, gips, beton, eternitplader, murværk og tapet. Midlet kan derudover også bruges på træ og fliser udendørs.

Protox Skimmel har den store fordel, at den hverken er klassificeret som farlig, sundhedsskadelig eller lignende, og har derfor ingen afgasning i dine kunders hjem.

Find både Protox Hysan, Protox Skimmel og ProClean i din lokale Flügger butik.