Ny PU gulvmaling på markedet

Tilbyd dine kunder en flot og holdbar gulvmaling, som fungerer på både træ- og betongulve. Med Flügger Floor Paint PU tilføjer vi endnu et kvalitetsprodukt til vores solide serie af gulvmaling.

Stigende interesse

Interessen for gulvmaling er stødt stigende blandt danskerne. 

Vores undersøgelse viser, at søgninger efter "gulvmaling" på Google i perioden 2016 til 2018 er samlet steget med over 50.000 søgninger i månederne juli, august og september.

Og for at imødekomme den stigende interesse, udvider vi vores sortiment af gulvmaling med en ny vandig PU maling - Flügger Floor Paint PU. PU står for Polyurethan.

Fordele ved PU gulvmaling

Den nye Flügger Floor Paint PU har mange gode egenskaber, som egner sig til flere typer af gulvprojekter:

  • Den fungerer på både træ – og betongulve
  • Den er slidstærk, ridsefast og meget vandfast, så den også kan benyttes på overdækkede områder udendørs som fx altaner
  • Den er diffusionsåben og gulner ikke

Flügger Floor Paint PU er halvblank med glans 40 og fås i:

Hvid, pastelgrå, sort, base 1, base 3 og base 4.

 

Solidt gulvsortiment

Udover Flügger Floor Paint PU finder du i vores gulvsortiment også produkterne Flügger Floor Paint Acrylic og Flügger Floor Paint Epoxy EP-V

Har du spørgsmål til, hvilken gulvmaling som er bedst til dit projekt, er du velkommen til at kontakte vores produktsupport på produktsupportdk@flugger.com // 76 30 33 80 eller spørge en medarbejder i din Flügger butik.