High Finish er Svenske kvalitetspensler

Vores High Finish pensler samles manuelt på vores fabrik i Bankeryd, Sverige. Her sikrer vores eksperter, at hver eneste pensel lever op til vores maleres forventninger.

Flügger pensler fra Bankeryd

Pensel med værdier

Grundighed, tålmodighed og professionel stolthed.

Det er værdierne på vores penselfabrik i Bankeryd, Sverige. Og intet sted er det mere tydeligt end i vores High Finish-penselserie.

Penslerne i High Finish-serien er underlagt den højeste kvalitetssikring. Det betyder blandt andet at børsterne manuelt tjekkes og vejes på en vægtskål, så man er helt sikker på, at alle pensler får samme høje kvalitet.

Daglig leder af penselfabrikken, Bo Ronnemo, siger om processen: 

"Det går ikke at producere denne ekstremt høje og ensartede kvalitet maskinelt - det kræver håndværk, grundighed og erfaring at vide, hvornår en pensel er perfekt."

En by med pensler

Bankeryd er kendt for sin store produktionen af pensler, som startede allerede tilbage i begyndelsen af 1900-tallet. I byen er der sågar en rundkørsel med en skulptur af en pensel kaldet "Penselrondellen".

I dag arbejder der 25 personer på penselfabrikken, som sikrer kvalitetspensler til Flügger. På fabrikken producerer man både pensler med naturlige svinehår fra Kina samt pensler med syntetiske fibre.

I nogle af penslerne blander man begge materialer for at skabe de mest optimale funktioner i forhold til typer af maling og træbeskyttelse fra Flügger.

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Strong Finish 20

Ny Interior Strong Finish er ridsefast PU emaljemaling

Har dine kunder høje krav til en flot finish og ekstra ridsefast overflade på køkkenlåger, bordplader, vindueskarme og møbler mm? Så er den nye Flügger Interior Strong Finish 20 det oplagte valg.

KABRIC – ny spartelbar maling fra Detale CPH

Detale CPH lancerer nu et nyt, spændende produkt ved navn KABRIC. Med KABRIC bliver du mere effektiv, da du ofte kan lave en flot spartelvæg hos kunden på blot én dag.

Tapet

Six Senses - en tapetkollektion for sanserne

Vores tapetkollektion ”Six Senses” vil med garanti give dit rum kant og personlighed. Tapeterne henvender sig til kreative mennesker med æstetisk sans – deraf navnet ”Six Senses”.

Rengøring af pudset facade

Sådan rengør du din pudsede facade så den er klar til facademaling.

Farveinspiration

Farver til din hoveddør

En grøn, brun eller rød dør? Farven på din hoveddør har stor betydning for husets samlede udtryk.

INDEPROJEKTER

Renover dit køkken: Sådan maler du køkkenlåger

Med en omgang maling i flotte farver fremstår dit køkken som nyt.

Tapet

Farver og tapet-tjekliste

Kombiner farver og tapet. Her finder du en let overskuelig tjekliste til både soveværelset og børneværelset.