High Finish er Svenske kvalitetspensler

Vores High Finish pensler samles manuelt på vores fabrik i Bankeryd, Sverige. Her sikrer vores eksperter, at hver eneste pensel lever op til vores maleres forventninger.

Flügger pensler fra Bankeryd

Pensel med værdier

Grundighed, tålmodighed og professionel stolthed.

Det er værdierne på vores penselfabrik i Bankeryd, Sverige. Og intet sted er det mere tydeligt end i vores High Finish-penselserie.

Penslerne i High Finish-serien er underlagt den højeste kvalitetssikring. Det betyder blandt andet at børsterne manuelt tjekkes og vejes på en vægtskål, så man er helt sikker på, at alle pensler får samme høje kvalitet.

Daglig leder af penselfabrikken, Bo Ronnemo, siger om processen: 

"Det går ikke at producere denne ekstremt høje og ensartede kvalitet maskinelt - det kræver håndværk, grundighed og erfaring at vide, hvornår en pensel er perfekt."

En by med pensler

Bankeryd er kendt for sin store produktionen af pensler, som startede allerede tilbage i begyndelsen af 1900-tallet. I byen er der sågar en rundkørsel med en skulptur af en pensel kaldet "Penselrondellen".

I dag arbejder der 25 personer på penselfabrikken, som sikrer kvalitetspensler til Flügger. På fabrikken producerer man både pensler med naturlige svinehår fra Kina samt pensler med syntetiske fibre.

I nogle af penslerne blander man begge materialer for at skabe de mest optimale funktioner i forhold til typer af maling og træbeskyttelse fra Flügger.

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Verpan farver

Farver og former i smuk forening

Designeren Verner Panton ville i 2016 være fyldt 90 år. I den forbindelse har vi i samarbejde med Verpan udviklet 3 nye vægfarver inspireret af Verner Pantons arbejde.

Tapetinspiration

Tapet Botanic Garden og farver, der passer til

Kombiner tapet og maling for en klassisk atmosfære.

Tapet

Six Senses - en tapetkollektion for sanserne

Vores tapetkollektion ”Six Senses” vil med garanti give dit rum kant og personlighed. Tapeterne henvender sig til kreative mennesker med æstetisk sans – deraf navnet ”Six Senses”.

Indefarver

Naturen som inspiration

Farvesammensætning er svært, og derfor ender det ofte med hvid på væggen. Læs hvordan du kan skabe et farverigt hjem inspireret af naturen.

Indeprojekter

Funktionel væg med tavle- og magnetmaling

Udnyt al plads i hjemmet ved at male et område med vores smarte tavlemaling - du vælger selv, hvor stor tavlen skal være.

Tapet

Little World - hvad drømmer du om?

Velkommen til en verden, hvor fantasi og virkelighed smelter sammen. Se billeder fra den nye tapetkollektion "Little World" og læs om designeren bag.

Farveinspiration

Farver til din gang

Hvid er ikke altid løsningen til dine vægge i entréen. Se tre farverige forslag her.