SKI-aftale

Vi byder alle SKI-kunder velkommen til Flügger.

Flügger Service Koncept

Som Flügger/SKI kunde kan du nyde godt af vores unikke servicekoncept – både når det gælder almen vedligehold, restaurering eller byggeprojekter. I vores nationale butiksnet med 67 egne afdelinger er vi parat til at yde vejledning til både store og små projekter af vores højtuddannet butiksmedarbejdere. Ligeledes stiller vi vores Produkt Support til rådighed for SKI-medlemmer.  

Moderne & traditionelt sortiment til fordelagtige priser

Qua Flügger lange historie og passion for malerfaget har vi fulgt udviklingen og har stor indsigt i de produkter og behandlingsformer, som gennem tiderne er blevet brugt. Det omfattende produktprogram inkluderer et bredt og koordineret sortiment af bygningsmaling, træbeskyttelse, spartelmasse, lim, klæber, vægbeklædning, tapeter, slibematerialer, pensler, værktøj og rengøringsprodukter.

Som noget nyt har vi udviklet et særligt Bevaringskoncept til dig, som vedligeholder fredede eller bevaringsværdige bygninger. Dette konceptet rummer også vejledning indenfor stilhistorisk farvesætning. 

Sortimentet er baseret på mange års håndværksmæssig erfaring. Flügger producerer selv alle væsentlige varer, og produkterne fungerer allerbedst, når de anvendes sammen. SKI-medlemmer tilbydes gennem aftalen disse produkter til meget fordelagtige priser. Samtidig arbejder vi kontinuerligt på at reducere mængden af energi og Co2 udslip, og mange af vores produkter er miljøcertificeret med EU-blomsten.

I gang med aftalen

For at benytte aftalen skal du oprettes som kunde hos os:

Når du er oprettet, kan du kontakte din lokale Flügger-forretning, hvor en af vores medarbejdere står parat til at vejlede dig om den bedste løsning.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller behov for hjælp, er du velkommen til at kontakte os:

- Kathrine Vincentsen, SKI aftale & administrationsansvarlig, markedskontordk@flugger.com, tlf. 44 54 15 19
- Produkt Support: produktsupportdk@flugger.com, tlf. 76 30 33 80

Find din nærmeste Flügger butik

map