EDGE tapet

Med tapet fra serien EDGE fra DETALE CPH kan du skabe et helt unikt karakteristisk udtryk i dit hjem. Tapet fra DETALE CPH forener design og æstetik og er inspireret af naturens farver, nordisk minimalisme og urbane udtryk. Tapetkollektionen er non-woven tapet til vægge, som har en papirforside og en bagside af filt, der gør påføringen lettere end andre typer tapeter. Du kan anvende tapet i køkkenet, soveværelset, badeværelset, entre eller stuen. Læs mere om EDGE tapetserien her.
Farver
Farver
Kollektioner
Kollektioner
Stil
Stil

Valg af tapet fra DETALE CPH

EDGE er inspireret af den urbane livsstil, de douchede farver i naturen og nordisk minimalisme. EDGE er en spændende og anderledes kollektion, hvor taktile effekter og tekstur skaber enkle, men tydelige udtryk. EDGE er for dig der ønsker et tidløst tapet med et minimalistisk udtryk.

Ønsker du at dekorere hjemmet med tapet, kan du vælge mellem mange forskellige mønstre og farvekombinationer i tapetkollektionen EDGE fra DETALE CPH. Du kan få inspiration til valg af tapet hos Flügger, hvor du kan vælge mellem mange forskellige, smukke tapeter. Du har valget mellem forskellig mønstre, vintage tapet, tapeter med dyr, fugle og meget andet.