Flügger malerfagets leverandør

Kvalitet er mere end dét, øjet ser. Det er også en holdning og et løfte til dig, der arbejder professionelt med maling: Hos Flügger får du kvalitet fra første projektstreg til sidste penselstrøg. Det er ikke tilfældigt, at der er en professionel maler i vores logo. Flügger har altid været malerfagets leverandør.

Flügger service

Uanset hvilket projekt du står overfor, er vi i Flügger klar til at sikre, at du hverken går ned på materialer, udstyr eller vejledning. Her er de services, vi tilbyder, så du altid kan bruge din tid bedst muligt før, under og efter ethvert projekt.

Vi tilbyder

1
levering

Nem levering eller afhentning. Du har mulighed for at afhente materialer i 68 centrale afdelinger eller få leveret dem direkte på projekt-adressen.
Læs mere om leverings muligheder.

2
stilads

Er sprøjtepåføring det ideelle til opgaven, eller har du brug for stilladser, er det også en service, vi tilbyder.

3
raadgivning

Både Flügger Produktsupport og vores dygtige medarbejdere i de lokale butikker er klar med faglig vejledning og sparring.

4
raadgivning

Vi er klar til at hjælpe med at gennemgå projektet sammen med dig og også besigtige bygningen eller byggepladsen.

5
iso

Vi bistår gerne med kvalitetssikring i forbindelse med projektet såvel som miljødokumentation af vores materialer.

6
stilhistorisk

I Flügger har vi en række forskellige farvekort, tilpasset specielle formål og projekter. Vores farvekort omfatter fx et udefarvekort, vores 900 vifte med indefarver og det stilhistoriske farvekort, skabt i samarbejde med Nationalmuseet.

Flügger kort og godt

Vi udvikler og producerer et bredt sortiment indenfor maling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapet og maleværktøj i maler-mesterkvalitet. Vi forhandler kvalitetsprodukter til professionelle og private via 400 Flügger butikker i Norden, Polen og Kina.

Vi udvikler og producerer selv

1
Indendørs maling

Indendørs maling

Væg-, loft- og gulvmaling, effektmaling, spartelmasse til indendørs brug, klæber og lim til opsætning af tapet og filt samt maling til møbler og træværk, træpleje og lak.

2
Udendørs maling

Udendørs maling

Træbeskyttelse, facade- og tagmaling, træolie, udendørs spartelmasse og metalmaling.

3
Tapet, vægbeklædning og værktøj

Tapet, vægbeklædning og værktøj

Tapet og vægbeklædning. Og værktøj som pensler, maleruller og -bakker, rengøringsgrej, tapetværktøj og spartler og meget mere.

Kvalitet og miljø

I Flügger har vi altid fokus på kvalitet og miljø. Kvalitet giver dig det bedste resultat med færrest mulige arbejdsgange. Og miljøhensyn giver dig og dine kunder produkter, der belaster miljøet mindst muligt og er sikrere at arbejde med.

Bæredygtigt og grønt

1
iso 14001

Flüggers fabrik i Sverige har været miljøcertificeret siden 1996, fabrikken i Kolding siden 2005, og i 2011 blev fabrikken i Polen også certificeret efter ISO 14001. I 2012 blev vores mindre fabrik i Shanghai ligeledes miljøcertificeret.

2
ecolabel

Bæredygtigt og grønt byggeri. Flügger lever op til en række miljømærkninger – ikke mindst Svanemærket og EU’s Ecolabel. Samtidig er et stigende antal produkter til det professionelle kundesegment dokumenteret efter BREEAM.