Velkommen til Flügger pro

Her får du produktnyheder, tips og tricks til, hvordan du får mest mulig nytte af forskellige produkter. Du får også påmindelser om tilbud og faglige events i Flügger, der kan være interessante for dig.

Er du ikke tilmeldt vores nyhedsbrev? Tilmeld dig her

Artikler

1
MInuba GO App

Minuba

Nu kan du optimere din drift, lette det administrative arbejde, og sikre at dine penge hurtigere kommer i banken - helt simpelt og på farten.

Læs mere

3
Facade resist - svanemærket facademaling

Facade resist

Flügger lancerer en ny og revolutionerende facademaling, som gør det nemmere at planlægge udendørs opgaver på trods af vind og vejr.

Læs mere
6
Få et nemt overblik og spar tid på flugger.dk

Få et nemt overblik og spar tid på flugger.dk

Styr på både indkøb og papirarbejde med ny prof-portal.
Hurtigere indkøb. Nemmere papirarbejde. Samlet overblik. Det var nogle af grundtankerne, da vi begyndte at udvikle den nye Flügger prof-portal, som nu er i luften.
Læs mere
7
Fugemasse

Fugemasse

Flügger Seal er vores komplette sortiment af fugemasser med egenskaber tilpasset alle tænkelige projekter både når du skal male ude eller inde.

Læs mere
9
Maxlon væg/loft rullen

Ny allround rulle kombinerer høj dækkeevne og glat finish

Den nye Maxlon rulle giver en ideel balance mellem høj dækkeevne, så du kan blive hurtigt færdig med opgaven, og en glat finish, som gør selv de mest kvalitetsbevidste kunder glade.

Læs mere
10

Ny rulle til spartel

Flere og flere vælger i dag at rulle spartelmasse på loft og vægge, da det er langt nemmere og mere ergonomisk end at trække den på med spartel. Den 1. juni introducerer vi en ny rulle, der fordeler spartlen endnu bedre.

Læs mere
11

Flutex Pro – maling baseret på nyeste teknologi

Flutex Pro er en ny serie af maling til vægge og lofter. Malingen er resultatet af en innovativ udvikling af den populære Flutex-maling og det perfekte valg, når du ikke vil gå på kompromis med hverken finish eller holdbarhed.
Læs mere
12
Ishockeybanner maling

Frisk malingen på ishockeybaner op med hårdfør Epoxy- og PU gulvmaling

Når malingen under isen på ishockeybanen skal fornyes, så har vi det, der skal til for, at du kan tage opgaven.

Læs mere

13
Alulock stilladser

Håndværkerens guide til stilladser - alt du skal vide

Det kan godt være svært at gennemskue hvilken type stillads der er bedst, hvor højt det skal være og hvad arbejdstilsynet har af krav. Vi har lavet en komplet guide til hvordan du finder det bedste stillads til netop din arbejdsopgave.

Læs mere

14

Et svanemærket byggeri – hvorfor og hvordan?

Der er de seneste 3 år sket en firdobling af svanemærkede byggerier i Norden. 8.000 færdigbyggede svanemærkede lejligheder, huse og daginstitutioner, og hele 18.000 nye er under konstruktion. Men hvad er et svanemærket byggeri, og hvad kan du bidrage med?
Læs mere
15

Dekso 20 H2O – vådrumsmaling med silkeglat finish

Dekso 20 H2O er en helt unik vådrumsmaling til vægge og lofter. Den rene akrylmaling giver en imponerende silkeglat og ensartet finish – og så er malingen vandafvisende, så den er velegnet til både køkken og badeværelse.
Læs mere her
16
Leveringsservices

Hvornår vil du have din maling?

Skal vi levere om 2 dage? 1 dag? Eller hvad med at du får dine varer kun 2-3 timer, efter du har bestilt dem med vores ekspreslevering? Her får du det fulde overblik over dine leveringsmuligheder i Flügger.
17
Bliv franchisetager hos Flügger

Bliv franchisetager hos Flügger

Brænder du for god kundeservice, farver og inspiration? Og ønsker du at være selvstændig? Så har du nu chancen for at blive en del af Flügger Farver-familien som franchisetager hos Flügger.

18

Dine Wood Tex-spande skal fremover være af genbrugsplast

Se hvor mange kilo virgin plastik vi vil nedbringe vores forbrug med, når vi i løbet af 2020 udskifter alle vores nuværende Wood Tex spande til spande af 50% genbrugsplast. Læs om initiativet her.

20

Strong Finish 20 - PU emaljemaling i topkvalitet

Vores nye PU emalje - Flügger Interior Strong Finish 20 - har en flot sammenflydning og er let at arbejde med på indendørs træværk. Den er ridsefast og med en finish, som kun kan skabe glæde hos dine kunder.

21

Anbefal 07 Wood Tex Matt til dine kunder

Hvorfor ikke anbefale dine kunder vores 07 Wood Tex Matt? Dine kunder får en eksklusiv mat overflade, der samtidig har den nyeste fungicidteknologi.
22

Svanemærket Wood Tex

Svanemærket på vores Wood Tex spande er dine kunders garanti for en gennemtestet og holdbar træbeskyttelse, som er blandt de mest miljøvenlige af alle udendørs træbeskyttelser.

23
Ny 08 Wood Tex Patina giver flot sølvgråt udseende

Ny 08 Wood Tex Patina giver flot sølvgråt udseende

Med vores nye 08 Wood Tex Patina kan kunder med trykimprægneret træ nu få en eksklusiv sølvgrå patinaoverflade.

24

Det hemmelige produkt – Facade Struktur

Det er de færreste, der kender til vores Facade struktur – og det er en skam! For med grunderen Facade Struktur har dine kunder mulighed for at skifte fra plastmaling og over til en diffusionsåben silikatmaling uden at afrense facaden totalt ned.

26

KABRIC er næste generations spartelvæg

Detale CPH lancerer nu et nyt, spændende produkt ved navn KABRIC. Med KABRIC kan du hurtigt lave en flot spartelvæg hos kunden med enten en bredspartel, rulle eller pensel. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du kan læse meget mere om KABRIC her.

27

Vidste du, at vi er "Made in Kolding"?

Når du letter låget på en Flutex eller Wood Tex spand, så er der stor sandsynlighed for, at den er produceret på vores moderne fabrik i Kolding. På adressen Vejlevej 150 har vi produceret vandbaseret kvalitetsmaling siden 1970'erne og det bliver vi ved med.

28

Flügger Colourpin appen

Vores Flügger Colourpin app er et farveværktøj, hvor du kan se alle farver og tapeter fra Flügger og Fiona. Investerer du også i det tilhørende colourpin kamera, kan du scanne farver og tapeter overalt.

29

Protox hjælper kunderne af med skimmelproblemer

Vi udvider nu vores sortiment med henholdsvis Protox Hysan og Protox Skimmel, som sikrer dine kunders hjem mod nuværende og fremtidige problemer med skimmelsvamp.

30
Udvikling af fremtidens maling

Udvikling af fremtidens maling

Kom med når Product Manager i Flügger, Uffe Hansen, fortæller om produktudviklingen i Flügger.

31
Ny pensel til millimeter-skarpe beskæringer

Ny pensel til millimeter-skarpe beskæringer

Med den nye High Finish fladpensel med skrå fibre er dine beskæringer hurtigt klaret. Penslen fås i 2 størrelser.

32
Kend din Wood Tex træbeskyttelse

Kend din Wood Tex træbeskyttelse

Vil du have helt styr på salgsargumenterne til kunden inden udendørssæsonen for alvor begynder? Vi har lavet en række små videoer, der fortæller om nogle af vores forskellige Wood Tex træbeskyttelser. 

33
Ny PU gulvmaling på markedet

Ny PU gulvmaling på markedet

Vores undersøgelser viser, at danskernes interesse for gulvmaling er stødt stigende gennem de seneste 3 år. Derfor lancerer vi en ny holdbar gulvmaling Floor Paint PU, som både fungerer på træ- og betongulve.

34
Flutex 7S+ er en robust 100% akrylmaling

Flutex 7S+ er en robust 100% akrylmaling

Flutex 7S+ er et nyt produkt, som er udviklet til fremtidens byggekrav. Flutex 7S+ er 100% akrylmaling og miljømærket med både Svanen og EU-Blomsten.

35
Opdatering af Flutex-serien

Opdatering af Flutex-serien

Flutex-serien er blevet opdateret, så du bliver endnu mere effektiv i din arbejdsdag. Læs mere om den opdaterede serie her.

36
Tips til den gode kundeoplevelse

Tips til den gode kundeoplevelse

Hvad der får dine kunder til at vælge dig igen, næste gang de har et malerprojekt? Se med her.

37
Beskyt dig mod støv på arbejdspladsen

Beskyt dig mod støv på arbejdspladsen

For meget støv i lungerne kan være skadeligt på den lange bane. Læs med her, hvad du særligt skal være opmærksom på ,samt hvad du selv kan gøre for at mindske støv i løbet af arbejdsdagen.

38
Aalborg-projekt skaber lærepladser

Aalborg-projekt skaber lærepladser

På den gamle eternitgrund i Aalborg stod en nedslidt silo. Nu er Flügger med til at sponsorere et kæmpe murmaleri, der er malet af malerelever fra TECHCOLLEGE Aalborg. Se video fra projektet her.

39
Hybel maler med Flutex 7

Hybel maler med Flutex 7

Byggefirmaet Hybel er specialiseret i typehuse i høj kvalitet. Da det kom til indendørs maling faldt valget på Flügger og Flutex 7. Hør mere om Hybel her.

42
Få DETALE CPH i Flügger

Få DETALE CPH i Flügger

Nu kan du få indfarvet spartel fra DETALE CPH i Flügger. DETALE CPH er et godt alternativ til maling og tapet hos kunder, som gerne vil sætte deres eget personlige præg på hjemmet. Se mere om DETALE CPH her.

43
Vejledning direkte på arbejdspladsen

Vejledning direkte på arbejdspladsen

Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at vejlede dig i forhold til din arbejdsopgave. Men står du allerede på arbejdspladsen, så kan du også bruge vores behandlingsguide Grå Mappe, hvor du let finder frem til den rette behandling.

44
Er du faret vild?

Er du faret vild?

Du ved selvfølgelig allerede, hvor din lokale Flügger butik ligger. Men er du på opgave i et nyt område og har brug for mere maling - ja, så er der en god chance for, at der stadigvæk er en Flügger butik tæt på dig. Tjek selv efter på vores kort over professionelle butikker.

45
Kend din Flügger historie

Kend din Flügger historie

Vidste du, at Flügger fik dansk ejer i 1948? Eller at fabrikken i Kolding brændte ned i 1978? Bliv klogere på din leverandørs historie og hvad vi står for.

46
Svenske kvalitetspensler

Svenske kvalitetspensler

Mange af vores pensler produceres på vores fabrik i Bankeryd, Sverige. Her foregår en stor del af arbejdet i hånden for at sikre den helt rette kvalitet. Se film fra fabrikken her.