Kontakt & support

Flügger er altid lige ved hånden. Du kan kontakte vores Produktsupport, få vejledning og materialer i nærmeste Flügger butik eller kontakte din salgskonsulent.

Produktsupport

Hos Flügger kan både arkitekter, malere og forhandlere få professionel vejledning af vores konsulenter i Produktsupport, som er veluddannede fagfolk. De tester og afprøver produkter og udvikler behandlingsforslag og har god praktisk og teoretisk erfaring med malerfaget. De besvarer alle typer faglige, tekniske spørgsmål om produkter, og rådgivningen omfatter også tapet, værktøj og tilbehør.

 • Vejledning ifm. besigtigelser, behandlingsanvisninger og dokumentation
 • Gode råd om materialevalg og fremgangsmåder
 • Gennemgang af dit projekt – gerne på stedet - så I sikrer effektivt og høj kvalitet
 • Assistere i forbindelse med dokumentation, udarbejdelse af behandlingsanvisninger, kvalitetssikring m.m.

Diverse brochurer, farvekort og farveprøver kan også rekvireres ved henvendelse til Produkt Support.

Telefon & åbningstider

Din salgskonsulent

Vi hjælper dig med alt fra produktspørgsmål, levering og vejledning omkring malerprojekter til det at drive et malerfirma. Vores vigtigste opgave er at hjælpe med at sikre dig effektivitet og høj kvalitet hele vejen igennem dine projekter. Vores salgskonsulenter hjælper hver dag malere i hele landet med bl.a.:

 • Produktspørgsmål & levering
 • Vejledning omkring malerprojekter
 • Vejledning om at drive et malerfirma

Vil du i kontakt med en salgskonsulent, så ring til Kundeservice på 70 15 05 15 for at få oplyst den nærmeste repræsentant for Flügger.

Din Flügger-butik

Vi er alle faguddannede og forstår, hvorfor effektivitet og kvalitet er vigtigt. En af de mange styrker i Flügger er vores netværk af butikker i hele landet - der er altid en butik i nærheden. Vi kan hjælpe med:

 • Produktspørgsmål & levering
 • Vejledning omkring malerprojekter

Kundereklamationer

Hvis du som kunde ønsker at reklamere, fordi du oplever at et produkt fra Flügger afviger i forhold til det forventede, skal din klage registreres i vores reklamationssystem således at vi kan behandle din henvendelse hurtigt og effektivt.

For at en reklamation er berettiget skal følgende punkter være opfyldt:

 • Du skal kunne sandsynliggøre dit køb ved at fremvise faktura på de produkter reklamationen drejer sig om
 • Er du privat kunde kan du reklamere over mangelfulde produkter jfr. købelovens reklamationsfrist på 24 måneder fra fakturadato, men du skal reagere i rimelig tid efter at manglen er konstateret. Reagerer du indenfor 2 måneder vil det altid være at betragtet som rimelig tid
 • Er du professionel kunde er reklamationsfristen ligeledes 24 måneder fra fakturadato, men du skal reagere straks efter manglen er konstateret

Beskrivelse af reklamationen

Det er vigtigt, at reklamationen bliver beskrevet så fyldestgørende som muligt.

Til det formål har vi udarbejdet et klageskema, som giver et overblik over de informationer, vi har behov for i forbindelse med vurdering og årsagsanalyse.

Du finder reklamationsformularen her.

I mange tilfælde vil det lette sagsbehandlingen, hvis der er vedlagt billeder som illustrerer det problem sagen drejer sig om. Jo bedre information Flügger modtager, jo bedre mulighed har vi for at behandle henvendelsen.

Den udfyldte formular sendes til Flügger kundeservice: kundeservice@flugger.com

Afklaring og afslutning

Vi bestræber os altid på at behandle og afslutte din reklamationssag så hurtigt som mulig via vores kundeservice eller den lokale Flügger farver butik.

Med venlig hilsen
Flügger Denmark A/S