07 Wood Tex Matt - Svanemærket træbeskyttelse i helt mat look

07 Wood Tex Matt er en Svanemærket, mat træbeskyttelse beregnet til al udendørs træværk. Dine kunder får en eksklusiv mat overflade, der samtidig har den nyeste fungicidteknologi, som beskytter mod svamp.

Wood Tex Matt

Hvorfor er der behov for endnu en træbeskyttelse på et allerede tætpakket marked?

- Flügger 07 Wood Tex Matt henvender sig til den moderne forbruger, som ønsker sig et smukt, klassisk udseende på sit træværk, men nægter at gå på kompromis med hverken miljø eller holdbarhed, fortæller produktchef i Flügger, Lene Heitmann.

Netop muligheden for en klassisk, mat overflade i enten sort, hvid eller rød – kombineret med den nyeste teknologi og Svanemærket – betyder, at dine kunders træværk er godt stillet mange år frem.

Ny teknologi og Svanemærket

Èn af de nye teknologier i Flügger 07 Wood Tex Matt har at gøre med fungiciderne i malingen, der beskytter træet mod mug og skimmelvækst.

- Fungicidet er indkapslet og frigives i de perioder, hvor det er fugtigt, og hvor der netop er brug for at beskytte overfladen mod mug og skimmelvækst. Når det er tørt, er der ingen behov for beskyttelse, og fungicidet ligger indkapslet i malingsfilmen. På den måde opnår vi en mere effektiv og længere beskyttelse mod mug og skimmelvækst. Det er til gavn for både træværket og miljøet”, forklarer Lene Heitmann.

Flügger 07 Wood Tex Matt er da også Svanemærket, hvilket er din garanti for, at produktet både er miljørigtigt og holdbart.

Testet af professionelle

Inden 07 Wood Tex Matt er sendt på markedet har vi testet træbeskyttelsen hos flere professionelle malere.

Her var der særligt 3 egenskaber som malerne fremhævede ved produktet:

  • Let at arbejde med
  • Tørrer hurtigt
  • Giver et æstetisk flot look

Når dine kunder vælger 07 Wood Tex Matt får de derfor en gennemtestet, miljørigtig træbeskyttelse, der vil holde deres træværk flot og robust i mange år frem.