Ny rulle klarer det hele

Valget af rulle har traditionelt været et valg mellem høj dækkeevne eller høj finish. Den nye Maxlon rulle giver dig begge dele, så du hurtigt og effektivt kan give kunden et flot resultat.

Maxlon rulle

All-round rulle finder den gyldne middelvej

Den nye all-round-rulle, Maxlon, er skabt for at løse et evigt problem: når man vælger malerulle, indgår man altid et kompromis mellem den højeste dækkeevne og højeste finish. Rullens egenskaber defineres af luven og dens længde.

Som Anders Berner, produktchef hos Flügger forklarer: ”Her hos Flügger har Proflon-rullen længe været den foretrukne rulle blandt professionelle malere, netop på grund af den høje dækkeevne. Bagsiden af medaljen er en grovere finish og stænk. Derfor lancerede vi for seks år side Microlon Rough-rullen, der giver en virkelig flot finish – men som tager længere tid at arbejde med. Nu ville vi så gerne finde en gylden mellemvej mellem de to.”

Maxlon: Flot finish og fantastisk dækkeevne

Så hvad kan Maxlon? ”Rent performancemæssigt kombinerer den de bedste træk fra de ruller, vores kunder allerede kender, altså Proflon og Microlon Rough. Det er en rulle, der vil gøre en mærkbar forskel i hverdagen: Her får man en virkelig god dækkeevne – den dækker godt med få lag, og man behøver ikke dyppe ofte i spanden. Dermed sparer man tid. Samtidig får man et glat og jævnt resultat, og man undgår stænk og rester af luv i malingen. Alt i alt er Maxlon en rulle, som vi tror på vil være til stor glæde for både de professionelle malere og deres kunder.”

Den nye Maxlon rulle er i butikkerne. 

Den nye Maxlon rulle kort fortalt

  • Allround rulle til loft og væg med høj dækkeevne og glat/jævn struktur
  • Dækker flot med få lag
  • Stænker minimalt