Hybel - mindre kompleksitet, mere kvalitet

Byggefirmaet Hybel er et godt eksempel på, hvordan man får succes ved at gøre det lettere at være kunde – også uden at gå på kompromis med pris og kvalitetsmaterialer.

Video Alt

Hybel – ungt firma med masser af erfaring

Hybel er et relativt ungt byggefirma, der startede op i 2016. Men folkene bag har masser af erfaring fra byggebranchen, og de har oplevet stor succes siden firmaets begyndelse.

Foruden hovedkontoret i Horsens har de også åbnet en ny afdeling i Aalborg i sommeren 2018.

Firmaets succes skyldes ikke mindst deres fokus på kunderne. I Hybel er mantraet, at det skal være så nemt som muligt for kunderne at bygge nyt.

Nemt at være kunde

Hos Hybel kan man få tegnet sit drømmehus fra bunden og selv være med til at udvælge næsten alle materialer til sit hus.

Som en særlig service tilbyder Hybel også at finansiere både hus og grund uden omkostninger for kunden.

- Mange byggefirmaer har i dag betaling ved indflytning. Men vi har gjort det endnu lettere for vores kunder og tilbyder blandt andet at finansiere kundens grund uden renter og gebyrer til den dag, de overtager huset, fortæller Søren Nicholaisen.

Således betaler Hybels kunder først for den færdige pakke bestående af både hus og grund, den dag de overtager nøglen. Det betyder mindre kompleksitet og papirarbejde for kunden.

Gode materialer giver kundetryghed 

Valget af materialer er vigtigt for Hybel for at kunne levere et kvalitetshus. 

Hybel oplever nemlig øget tryghed hos kunderne, når de fortæller om kvalitetsmaterialerne, der bruges i husene. Det gælder også valget af maling.

- Det mest foretrukne brand indenfor maling, det er Flügger, det kender alle danskere. Vi valgte Flutex 7, fordi den har en fin mellemglans… Når du har en glans 7, så kan du stadigvæk tørre af efter små fedtfingre fra børn, den er nem at holde ren og pæn, og den giver vores kunder ro i maven, understreger Søren Nicholaisen.

Se mere om Flutex 7 her.

Et godt eksempel

Man kan med god grund lade sig inspirere af et byggefirma som Hybel.

Det er imponerende, hvordan byggefirmaet har opnået succes ved at skabe tryghed hos sine kunder ved at tilbyde kvalitetsmaterialer og services, der mindsker kompleksiteten, når man vil bygge et nyt hus.

Så husk at fortælle dine egne kunder om de kvalitetsmaterialer, du bruger. Og tænk gerne over om du selv kan mindske kompleksiteten for dine kunder i hverdagen – det kan højst sandsynligt godt betale sig.

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Slidstærk maling til børneværelset

Vælg en slidstærk maling til børneværelsets vægge, som kan holde til al den sjove børneleg. Flutex 10 er robust nok til at kunne modstå noget slitage, og du kan vaske på den, uden at ødelægge udseendet

Tips & tricks

Toneskift fra rum til rum

Vil du gerne have toneskift fra rum til rum i harmonisk forløb, skal du sikre dig, at farveforskellene er markante nok til, at de kan ses.
Blå vægge og karme

Indefarver

6 råd om farvesætning

Ønsker du flere farver i hjemmet, men har svært ved at finde din farvepalet? Læs vores 6 råd om farvesætning, som guider dig henimod en mere farverig bolig.
nordic_compositions_590211_promo

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finder du tapeter, som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke.
WegnerKhaki2

Indefarver

Originale Wegner-farver

Originale Wegner-farver til både møbler og vægge. Farverne er skabt i samarbejde med møbelproducent Getama og Hans J. Wegners tegnestue.

WT2_black_girls

Wood Tex

Alt om Wood Tex

Find alt om Wood Tex her. Produkter, inspiration og gør det selv-videoer.