Hybel - mindre kompleksitet, mere kvalitet

Byggefirmaet Hybel er et godt eksempel på, hvordan man får succes ved at gøre det lettere at være kunde – også uden at gå på kompromis med pris og kvalitetsmaterialer.

Video Alt

Hybel – ungt firma med masser af erfaring

Hybel er et relativt ungt byggefirma, der startede op i 2016. Men folkene bag har masser af erfaring fra byggebranchen, og de har oplevet stor succes siden firmaets begyndelse.

Foruden hovedkontoret i Horsens har de også åbnet en ny afdeling i Aalborg i sommeren 2018.

Firmaets succes skyldes ikke mindst deres fokus på kunderne. I Hybel er mantraet, at det skal være så nemt som muligt for kunderne at bygge nyt.

Nemt at være kunde

Hos Hybel kan man få tegnet sit drømmehus fra bunden og selv være med til at udvælge næsten alle materialer til sit hus.

Som en særlig service tilbyder Hybel også at finansiere både hus og grund uden omkostninger for kunden.

- Mange byggefirmaer har i dag betaling ved indflytning. Men vi har gjort det endnu lettere for vores kunder og tilbyder blandt andet at finansiere kundens grund uden renter og gebyrer til den dag, de overtager huset, fortæller Søren Nicholaisen.

Således betaler Hybels kunder først for den færdige pakke bestående af både hus og grund, den dag de overtager nøglen. Det betyder mindre kompleksitet og papirarbejde for kunden.

Gode materialer giver kundetryghed 

Valget af materialer er vigtigt for Hybel for at kunne levere et kvalitetshus. 

Hybel oplever nemlig øget tryghed hos kunderne, når de fortæller om kvalitetsmaterialerne, der bruges i husene. Det gælder også valget af maling.

- Det mest foretrukne brand indenfor maling, det er Flügger, det kender alle danskere. Vi valgte Flutex 7, fordi den har en fin mellemglans… Når du har en glans 7, så kan du stadigvæk tørre af efter små fedtfingre fra børn, den er nem at holde ren og pæn, og den giver vores kunder ro i maven, understreger Søren Nicholaisen.

Se mere om Flutex 7 her.

Et godt eksempel

Man kan med god grund lade sig inspirere af et byggefirma som Hybel.

Det er imponerende, hvordan byggefirmaet har opnået succes ved at skabe tryghed hos sine kunder ved at tilbyde kvalitetsmaterialer og services, der mindsker kompleksiteten, når man vil bygge et nyt hus.

Så husk at fortælle dine egne kunder om de kvalitetsmaterialer, du bruger. Og tænk gerne over om du selv kan mindske kompleksiteten for dine kunder i hverdagen – det kan højst sandsynligt godt betale sig.

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Toneskift fra rum til rum

Vil du gerne have toneskift fra rum til rum i harmonisk forløb, skal du sikre dig, at farveforskellene er markante nok til, at de kan ses.

Tips & tricks

Fugtindhold i træet

Træet skal være tørt nok med maksimalt 15% fugtindhold - mål med en fugtmåler 
Stue med møbler og malet væg i farven Mint Tea

Indefarver

Tidens populære farver

Med "Tidens farver" fra vores nye indendørs farvekort giver vi vores bud på 20 helt unikke farver til hjemmet..

Kig gennem et sommerhus ud til terassen

Indefarver

Gør din bolig til et naturligt åndehul

Farvesammensætning er svært, og derfor ender det ofte med hvid på væggen. Læs hvordan du kan skabe et farverigt hjem inspireret af naturen.
Børneværelse med tippi og tapet på væggen

Tapet

Kombiner tapet og farver i børneværelset

Skab et kreativt miljø i børneværelset. Kombiner maling med tapeter fra vores børnekollektion Little World og skab et værelse, der indbyder til leg og kreativitet.
ColorCom_promo

Udefarver

Udefarver

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde de farver, der passer bedst til dig og dit projekt.

Farverne fås i næsten al vores maling og træbeskyttelse.

Garage i grøn med hvid port

Farveinspiration

En kærlig hånd til garagen eller carporten

Dit hus og garage behøver ikke have samme farve for at komplimentere hinanden.