Svenske kvalitetspensler

Vores High Finish pensler samles manuelt på vores fabrik i Bankeryd, Sverige. Her sikrer vores eksperter, at hver eneste pensel lever op til vores maleres forventninger.

Video Alt

Pensel med værdier

Grundighed, tålmodighed og professionel stolthed.

Det er værdierne på vores penselfabrik i Bankeryd, Sverige. Og intet sted er det mere tydeligt end i vores High Finish-penselserie.

Penslerne i High Finish-serien er underlagt den højeste kvalitetssikring. Det betyder blandt andet at børsterne manuelt tjekkes og vejes på en vægtskål, så man er helt sikker på, at alle pensler får samme høje kvalitet.

Daglig leder af penselfabrikken, Bo Ronnemo, siger om processen: 

"Det går ikke at producere denne ekstremt høje og ensartede kvalitet maskinelt - det kræver håndværk, grundighed og erfaring at vide, hvornår en pensel er perfekt."

En by med pensler

Bankeryd er kendt for sin store produktionen af pensler, som startede allerede tilbage i begyndelsen af 1900-tallet. I byen er der sågar en rundkørsel med en skulptur af en pensel kaldet "Penselrondellen".

I dag arbejder der 25 personer på penselfabrikken, som sikrer kvalitetspensler til Flügger. På fabrikken producerer man både pensler med naturlige svinehår fra Kina samt pensler med syntetiske fibre.

I nogle af penslerne blander man begge materialer for at skabe de mest optimale funktioner i forhold til typer af maling og træbeskyttelse fra Flügger.

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Toneskift fra rum til rum

Vil du gerne have toneskift fra rum til rum i harmonisk forløb, skal du sikre dig, at farveforskellene er markante nok til, at de kan ses.

Tips & tricks

Fugtindhold i træet

Træet skal være tørt nok med maksimalt 15% fugtindhold - mål med en fugtmåler 
Blå vægge og karme

Indefarver

6 råd om farvesætning

Ønsker du flere farver i hjemmet, men har svært ved at finde din farvepalet? Læs vores 6 råd om farvesætning, som guider dig henimod en mere farverig bolig.
nordic_compositions_590211_promo

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finder du tapeter, som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke.
WegnerKhaki2

Indefarver

Originale Wegner-farver

Originale Wegner-farver til både møbler og vægge. Farverne er skabt i samarbejde med møbelproducent Getama og Hans J. Wegners tegnestue.

Sort hoveddør i hvid villa

Farveinspiration

Farver til din hoveddør

En grøn, brun eller rød dør? Farven på din hoveddør har stor betydning for husets samlede udtryk.