High Finish er Svenske kvalitetspensler

Vores High Finish pensler samles manuelt på vores fabrik i Bankeryd, Sverige. Her sikrer vores eksperter, at hver eneste pensel lever op til vores maleres forventninger.

Flügger pensler fra Bankeryd

Pensel med værdier

Grundighed, tålmodighed og professionel stolthed.

Det er værdierne på vores penselfabrik i Bankeryd, Sverige. Og intet sted er det mere tydeligt end i vores High Finish-penselserie.

Penslerne i High Finish-serien er underlagt den højeste kvalitetssikring. Det betyder blandt andet at børsterne manuelt tjekkes og vejes på en vægtskål, så man er helt sikker på, at alle pensler får samme høje kvalitet.

Daglig leder af penselfabrikken, Bo Ronnemo, siger om processen: 

"Det går ikke at producere denne ekstremt høje og ensartede kvalitet maskinelt - det kræver håndværk, grundighed og erfaring at vide, hvornår en pensel er perfekt."

En by med pensler

Bankeryd er kendt for sin store produktionen af pensler, som startede allerede tilbage i begyndelsen af 1900-tallet. I byen er der sågar en rundkørsel med en skulptur af en pensel kaldet "Penselrondellen".

I dag arbejder der 25 personer på penselfabrikken, som sikrer kvalitetspensler til Flügger. På fabrikken producerer man både pensler med naturlige svinehår fra Kina samt pensler med syntetiske fibre.

I nogle af penslerne blander man begge materialer for at skabe de mest optimale funktioner i forhold til typer af maling og træbeskyttelse fra Flügger.

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Et svanemærket byggeri – hvorfor og hvordan?

Hvad er et svanemærket byggeri, og hvad kan du bidrage med?

Dekso 20 H2O – vådrumsmalings med silkeglat finish

Dekso 20 H2O er en helt unik vådrumsmaling til vægge og lofter. Den rene akrylmaling giver en imponerende silkeglat og ensartet finish – og så er malingen vandafvisende, så den er velegnet til både køkken og badeværelse.

Maxlon væg/loft rullen

Ny allround rulle kombinerer høj dækkeevne og glat finish. Den nye Maxlon rulle giver en ideel balance mellem høj dækkeevne, så du kan blive hurtigt færdig med opgaven, og en glat finish, som gør selv de mest kvalitetsbevidste kunder glade.
Strong Finish 20

Ny Interior Strong Finish er ridsefast PU emaljemaling

Har dine kunder høje krav til en flot finish og ekstra ridsefast overflade på køkkenlåger, bordplader, vindueskarme og møbler mm? Så er den nye Flügger Interior Strong Finish 20 det oplagte valg.